Julkkiskausi 2021

Niko Saarinen Fanisivujen Julkkis-BB-kyselyn suosikki

Big Brother Fanisivut kysyi lukijoiltaan maaliskuussa mielipiteitä tulevan Julkkis-BB:n asukkaista. Saimme muutaman viikon aikana vastauksia, joissa Niko Saarisen nimi nousi ylitse muiden.

Julkkis-Big Brother 2021 alkaa 2. toukokuuta - Kimmo Vehviläinen jatkaa, saa rinnalleen uudet kasvot

Julkkis-BB:n 2021 juontavat Kimmo Vehviläinen, Anni Hautala ja Tinni Wikström. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Toukokuun 2. päivänä ruutuun ilmestyvä Julkkis-Big Brother julkisti juontajat kevään lähetyksiin keskiviikkona. Juontajakolmikko uudistuu suurelta osin, sillä ainoana vanhasta kokoonpanosta BB-juontajana jatkaa Kimmo Vehviläinen saaden rinnalleen Anni Hautalan ja Tinni Wikströmin.

Huhuja ja tiedonmurusia Julkkis-Big Brotherista liikkeellä - Avaus heti vapun jälkeen?

Ilmakuvaa BB-talon todennäköisestä uudesta sijainnista Vantaalla. Kuvaan on rajattu mahdollinen talon sijainti kiinteistön toisessa kerroksessa. Kuva: © Google. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Kevään suurin tv-yllätys ilmoitettiin maanantaina 15. maaliskuuta, kun Julkkis-Big Brotherin kerrottiin tulevan toukokuussa. Heti tiedon julkistamisen jälkeen alkoi liikkua huhuja ja pieniä tiedonmurusia tulevasta julkkiskaudesta. Tulevaan kauteen liittyy vielä paljon vahvistamatonta tietoa.

Kysely: Kenet haluaisit Julkkis-BB:hen asukkaaksi? Kerro mielipiteesi!

Nelonen Media kertoi maanantaina, että toukokuussa Nelosella ja Ruudussa nähdään Suomen toinen Julkkis-Big Brother. Toukokuussa nähtävän julkkiskauden asukaskattaus selvinnee vasta kauden alkaessa, mutta nyt haluamme kuulla lukijoiden mielipiteitä tulevista asukkaista.

Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa - Toinen julkkiskausi tulossa!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Maanantaina kerrottiin todellinen jättiyllätys, kun Nelonen Media ilmoitti, että Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa. Big Brotherista on luvassa toinen julkkiskausi täysin uudessa BB-talossa, joka kestää kolme viikkoa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.