Big Brother 2022 asukashaku

Big Brother 2022 asukashaku on käynnissä netissä! Uusi kausi nähdään ensi syksynä Nelosella ja Ruudussa, jossa pärjää tänä vuonna vain pelaamalla.

Suomen Big Brotherin 14. normaalikauden asukashaku käynnistyi 10.3.2022 ja BB-taloon voi hakea netissä olevalla hakulomakkeella. Asukashakuun toivotetaan tervetulleeksi kaikenlaisia hakijoita erilaisista taustoista. Ensi syksynä alkavalle kaudelle asukkaita haetaan tuttuun tapaan erilaisista taustoista niin iän, kulttuurin kuin ammattien näkökulmasta. Edelleen Big Brotheriin hakevalta odotetaan, että asukas on valmis kertomaan mielipiteensä asioista, eikä hän myöskään kavahda kilpailua tai vaikeita valintoja.

Big Brotherin uutuus tulevana syksyllä 2022 on pelillisyys. Uudella kaudella täytyy olla valmis pelaamaan ja myös jonkinlainen vehkeily on mahdollista. Useimmista aikaisemmista kausista poiketen myöskään nimeämisistä puhuminen ei ole kiellettyä. Asukkailta odotetaan taktikointia, josta heitä voidaan myös palkita. Big Brother 2022 kestää 12 viikkoa.

Haku BB-taloon on käynnissä netissä ja ohjelmaan voi hakea Endomol Shinen eTribez-palvelussa.

Big Brother 2022 nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi syksynä. Ohjelman Nelonen Medialle tuottaa Endemol Shine Finland Oy.

Hae Big Brotheriin:
Big Brotherin viralliset sivut
Big Brotherin asukashakulomake

Video: Big Brother 2022 hakumainos. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.