Ohjelmat ja juontajat

Big Brother Suomi nähdään Nelosella jälleen syksyllä 2020. Television puolella Big Brother tulee tänä syksynä vain Neloselta, 24/7-palvelu on saatavissa netissä osana Ruutu+ -palvelua ja BB-uutisointia löytyy virallisilta BB-nettisivuilta.

Elina Kottonen

Elina Kottonen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Elina Kottonen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Kokenut BB-juontaja Elina Kottonen (o.s. Viitanen) juontaa jo viidettä kautta Big Brotheria. Viidennellä kaudellaan Elina jatkaa sunnuntaisin Big Brother Suomi Live -lähetysten juontamista.

Elinan juontajatausta on radiosta, The Voicelta ja Radio Novasta. Television puolelle Elina siirtyi aloittaessaan Big Brotherissa vuonna 2010 Extran ja Talk Show’n juontajana. Big Brotherissa Elina jatkoi vuoteen 2012 saakka ja rinnalla nainen teki yhä radiota. Big Brotherin juontajapestin lisäksi Elina on myös ollut asukkaana BB-talossa noin neljän vuorokauden ajan kaudella 2011.

Muita Elinan juontamia ohjelmia ovat olleet Teräspallit, Talent Suomi, Voice of Finland, Suomen hauskin tavis ja Hurjat rakkauskilot. Elina on työskennellyt myös Radio Aallossa.

Alma Hätönen

Alma Hätönen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Alma Hätönen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Toinen Big Brotherin viikkolähetysten juontaja Alma Hätönen on tullut myös tutuksi radion puolelta. Tämän vuoden alusta lähtien Alma on juontanut Nelonen Median HitMix-kanavalla ja tätä ennen Almaa on kuultu vuosina 2015-2019 YleX:llä yhdessä Jenni Poikeluksen kanssa. Alma on myös osallistunut MTV3:n Fort Boyard -ohjelmaan vuonna 2018. Syksyllä 2019 Almaa nähtiin Big Brotherin ohella myös Selviytyjien neljännellä tuotantokaudella Nelonen Median kanavilla.

Kimmo Vehviläinen

Kimmo Vehviläinen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Kimmo Vehviläinen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Big Brotherin viikkolähetyksiä juontava Kimmo Vehviläinen on työskennellyt vuoden 2020 alusta lähtien Nelonen Median Aito Iskelmä -kanavalla, jolle hän siirtyi saman konsernin Radio Aallosta. Kimmoa on kuultu radion puolella myös mm. Radio Novalla. Television puolella Kimmo on ollut Nelosen Selviytyjissä kilpailijana vuonna 2018 ja Selviytyjät Extran juontajana vuonna 2019.

Aikaisemmat kaudet:

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.