Uutiset

Lähetysaikoihin pieniä muutoksia - Big Brotherin tv-lähetykset tulevat syksyllä Neloselta

Nelosen ja Ruudun logot. Kuva: © Nelonen Media.

Syyskuu lähestyy ja kohta on kuukausi Big Brotherin alkuun. Toista kautta Nelonen Median jakeluteillä esitettävä BB nähdään tulevana syksynä television puolella vain Nelosella, jossa lähetysaikatauluun tulee pieniä viilauksia viime vuoteen verrattuna.

Big Brother 2020 alkaa 6. syyskuuta!

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Tämän vuoden Big Brotherin aloituspäivä on selvillä. Suomen 12. Big Brother alkaa 6. syyskuuta Nelosella ja Ruudussa.

Elina, Kimmo ja Alma jatkavat BB-juontajina myös syksyllä 2020

Kimmo, Elina ja Alma jatkavat BB-juontajina myös syksyllä 2020. Kuva: © 2019 Jan Lönberg / Nelonen Media.

Tulevan syksyn Big Brotherin juontajakuviot pysyvät ennallaan. Syksyllä 2020 Big Brotherin 12. kauden juontajina nähdään Elina Kottonen, Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen viime kauden tapaan.

Nelonen: Big Brotherin asukashaku kasvatti suosiotaan - Viime kauden lukemat rikki heti alkuunsa

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Big Brotherin 12. kauden asukashaku kiinnosti suomalaisia vielä enemmän kuin vuosi sitten. Asukashaku aiheutti ryntäyksen heti sen alkumetreillä ja jo ensimmäisen vuorokauden aikana hakemuksia tuli lähes saman verran kuin viime vuonna.

Asukashaku Big Brotheriin päättyy 3. toukokuuta

Big Brother Suomi -logo. © 2019 Nelonen Media.

Suomen 12. Big Brotherin asukashaku lähestyy loppuaan. Asukkaaksi tämän vuoden Big Brotheriin voi hakea vielä tämän viikon ajan.

Video: Big Brother 2020 asukashaku on käynnissä

Ruutukauppaus asukashakuvideolta. Kuva: © 2020 Nelonen Media.

Uuden Big Brotherin asukashaku on käynnistynyt tällä viikolla. Asukashakua markkinoidaan Ruudussa ja Nelonen Median tv-kanavilla tuttuun tapaan mainosvideolla.

Big Brother 2020 nähdään syksyllä - Uusi kausi Nelosella ja Ruudussa!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Pääsiäisen kynnyksellä BB-faneille kerrottiin iloisia uutisia, kun Nelonen Media ilmoitti Big Brotherin palaavan ruutuun. Big Brother 2020 nähdään ensi syksynä Nelosella ja Ruudussa.

Big Brother jäi ilman Kultaista Venlaa

BB-juontajat olivat ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi vuonna 2019. Kuva: © 2019 Jan Lonnberg / Nelonen Media.

Perjantaina järjestetysssä Kultainen Venla -gaalassa Big Brother jäi ilman palkintoja. Ohjelma oli ehdolla yleisöäänestyskategorioissa ja yhdessä kategoriassa Televisioakatemian valitsemana, mutta mikään näistä ei tuonut palkintopystiä BB-tuotannon takan reunalle.

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020! Kuva: © 2019 Pixabay.com.

On aika rauhoittua joulun ja uuden vuoden viettoon. Big Brother Fanisivut toivottavat lukijoilleen hyvää ja rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2020.

Big Brother 2019 ehdolla Kultaisessa Venlassa ohjelmien ja juontajien kategoriassa

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Paluun ruutuihin tänä vuonna tehnyt Big Brother on ehdolla Kultainen Venla -gaalassa useassa eri kategoriassa. Katsojat pääsevät äänestämään Big Brotheria kahdessa kategoriassa ja Kultainen Venla -tuomaristo yhdessä kategoriassa.

Koostelähetyksissä Sub ja Jim tasoissa, sunnuntain suorissa Nelonen niskan päällä

BB-ohjelmien katsojalukujen vertailu vuosina 2014 ja 2019. Grafiikka: © 2019 Infogram ja Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Viimeisin BB-kausi päättyi reilut viikko sitten. Päättyneellä kaudella Nelonen Media otti ensimmäistä kertaa ohjat Big Brotherin näyttämiseen Suomessa ja tarkastellaan hieman kahden viimeisen kauden katsojalukuja.

Iltalehti: Big Brotherin jatkosta ei vielä varmuutta

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Sunnuntaina päättynyt Big Brother täytti Nelonen Median tavoitteet, mutta BB:n jatkosta ei ole vielä tietoa. Nykyinen BB-talo menee purkuun kauden päättymisen jälkeen.

Kristian on Big Brother 2019 -voittaja!

Kristian voitti Big Brotherin vuonna 2019. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Big Brother 2019 huipentui tänään finaaliin, jossa voitosta kamppaili viisi asukasta. Seuraavaksi BB-voittajaksi julistettiin Kristian, joka kukisti voittajaäänestyksessä neljä muuta finalistia ja sai palkinnoksi 30 000 euroa kymmenen viikon urakastaan.

Liveseuranta: Big Brother 2019 Finaali 10.11.2019 - Kristian kuittasi voittajana 30000 euron potin!

Seuraava Suomen Big Brotherin voittaja selviää tänä iltana Big Brother 2019 Finaalissa. Seuraamme finaalin tapahtumia liveseurannassamme Nelosen ja Ruudun suoran lähetyksen alusta loppuun.

Big Brother 2019 päättyy tänään!

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Suomen yhdestoista Big Brother saadaan päätökseen tänään. Illan päätteeksi selviää, kenestä saadaan uusi BB-voittaja entisten jatkoksi.

BB-talon yhtiökokouksen asialistalla palkkiot ja tilinpäätös

BB-finalistit pitivät BB-talon yhtiökokouksen. Kuvat: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Päivät käyvät vähiin tämän vuoden Big Brotherissa. Toiseksi viimeisenä päivänä kokoontui BB-talon yhtiökokous, jossa keskusteltiin kuluneesta vuodesta, palkkionjaosta ja taloyhtiön tilinpäätöksestä. Myös päiväkilpailujen voittaja palkittiin.

Pikkujoulut BB-talossa Anun päivänä

Perjantaina vietettiin Anun päivää. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Viimeisenä finaaliviikolla omasta päivästään pääsi nauttimaan Anu. Perjantaina BB-talossa vietettiin pikkujouluja Anun päivän kunniaksi.

Dubbaus hauskuutti ja stressasi Kevinin päivänä

Kevin vietti päiväänsä torstaina. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Neljäntenä finaaliviikolla oman päivänsä sai Kevin. Kevinin päivänä nähtiin paljon erilaista ohjelmaa ja yksi ohjelmanumero stressasi eritoten Kristiania.

Radio-ohjattavia autoja ja erikoisoluita Kristianin päivänä

Kristianin päivä oli vuorossa keskiviikkona. Arkistokuva. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Finaaliviikon kolmantena päivänä oli Kristianin päivän vuoro. Päivän ohjelmaan ohjelmaan kuului moottoriurheilua radio-ohjattavilla autoilla ja ilta huipentui saunailtaan erikoisolueineen.

Kimmon päivänä pelattiin Trivial Pursuitia ja nähtiin Pieni kauhuleffa vain

Tiistaina oli Kimmon päivä. Arkistokuva. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Tiistaina Big Brotherin finaaliviikolla vietettiin Kimmon päivää. Asukkaat pelasivat Trivial Pursuitia ja valmistivat Kimmon kunniaksi hienon illallisen.

Finaaliviikko alkoi Helmerin päivällä - scooteilla ja diabloilla temppuilua

Maanantaina oli Helmerin päivä. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.

BB-talossa käynnistyi viimeinen viikko maanantaina. Talossa on enää viisi asukasta, jotka saavat kukin oman päivän finaaliviikolle, jossa he saavat tehdä asioita, joista he pitävät.

Voittajaäänestys Big Brotherin voittajasta on käynnistynyt - Kuka voittaa 30000 euroa?

Finaaliviikon asukkaat vasemmalta lukien: Anu, Helmeri, Kevin, Kimmo ja Kristian. Kuvat: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Suomen 11. Big Brother päättyy ensi sunnuntaina finaaliin. Viisi asukasta kamppailee tämän vuoden Big Brotherin voitosta ja 30 000 eurosta voittajaäänestyksessä, joka on jo käynnistynyt.

Ville häädettiin yhdeksäntenä BB-talosta - asukkaat finaaliviikolle selvillä

Ville Elina Kottosen haastattelussa häädön jälkeen. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Yhdennentoista BB-kauden viimeinen sunnuntaihäätö tapahtui tänään, kun kaksi asukasta oli häätöuhan alla. Vain viikko ennen finaalia BB-talosta häädettiin Ville.

Kimmo pääsi tapaamaan asukkaiden läheisiä BB-talossa

Kimmo sai tavata asukkaiden läheisiä. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.

Tunteet olivat pinnassa lauantaina, kun asukkaiden läheiset tekivät pikavierailun BB-taloon. Yksi asukkaista pääsi vieläpä tapaamaan kaikkien talossa olevien läheisiä.

Asukkaat mittelivät seitsenottelussa omakeksimissään lajeissa

Helmeri. Arkistokuva. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Perjantaina asukkaat saivat tehtäväkseen suursiivouksen ja seitsenottelun. Helmeri vei pisimmän korren asukkaiden omakeksimissä lajeissa BB-seitsenottelussa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.

Big Brother Suomi