BB-visa

Testaa, kuinka hyvin muistat edellistä Julkkis-BB:tä vuodelta 2013. Osallistu leikkimieliseen visailuun alla olevassa pelissä.

Kysymykset koskevat Julkkis-BB:tä 2013 ja jokainen kysymyssetti käsittää kymmenen kysymystä. Jos pelaat peliä uudelleen, sinulle arvotaan uudet kysymykset, mutta niiden joukossa saattaa olla jo kysyttyjä kysymyksiä. Tässä vaiheessa pelissä on kaikkiaan 27, mutta niitä päivitetään peliin lisää aika ajoin.

Peliohje:

Käynnistä peli painamalla ALOITA-painiketta. Tämän jälkeen saat vastataksesi ensimmäisen kysymyksen ja neljä vastausvaihtoehtoa. Pääset eteenpäin vastaamalla yhteen vaihtoehtoon, johon sinulla on aikaa kymmenen sekuntia. Saat vastaamisen jälkeen heti tiedon, vastasitko oikein vai väärin. Jos et vastaa kysymykseen, saat uuden kysymyksen ajan kuluttua loppuun. Peli päättyy, kun olet vastannut kymmeneen kysymykseen ja saat tietää tuloksesi. Voit tämän jälkeen jakaa tuloksesi Twitterissä tai pelata pelin uudelleen.

Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa kymmenen pistettä ja maksimissaan pelikerrasta saa 100 pistettä. Peli on tarkoitettu vain viihteeksi ja ajanvietteeksi, eikä pisteitä listata mihinkään, eikä pelistä voi voittaa mitään.

Vinkki: Osaan kysymyksistä vastauksen voit löytää tutustumalla esimerkiksi sivustomme Julkkis-BB 2013 -uutisarkistoon.

Web Trivia © Koodi ja ulkoasu: Matt Eaton / Codepen.io. Kysymykset: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net. Jos peli ei näy kunnolla pienellä näytöllä, pääset pelaamaan visaa myös tästä linkistä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.