Viikko 12: Perjantain häätö

 

Kahdennentoista viikon perjantaina suoritettiin yllätyshäätö kesken voittajaäänestyksen. Finaaliviikon perjantaina BB-talosta häädettiin Julia.

Voittajaäänestys oli käynnistynyt edellisenä sunnuntaina ja eniten ääniä saaneesta tulee BB-voittaja 2020. Perjantaina ja lauantaina voittajaäänestys kuitenkin jäädytetään ja sillä hetkellä vähiten ääniä saanut asukas häädetään talosta. Voittajaäänestyksessä olivat Arttu, Joel, Julia, Kristiina, Olli-Pekka ja Paula.

Tilanne voittajaäänestyksessä oli edennyt alkuviikosta Joelin ja Kristiinan ollessa kärjessä ja muut näyttivät pienemmillä prosenttiosuuksilla taistelevan häätöä vastaan. Perjantaina kuitenkin tilanne kiristyi ja Olli-Pekka siirtyi kärkeen ja prosentit tasoittuivat merkittävästi. Viimeisillä hetkillä putoamisesta kamppailivat Arttu, Julia ja Paula.

Äänestys jäädytettiin perjantai-iltana hetkeksi, jotta häädetty asukas saadaan selvitettyä. Jäädytyshetkellä vähiten ääniä keräsi Julia 11,7 %:n ääniosuudella. Viidennellä sijalla tällöin oli Arttu 0,8 prosenttiyksikön erolla ja voittajaäänestyksen kärjessä oli Olli-Pekka 21,2 % äänistä.

Voittajaäänestys jatkuu viidellä asukkaalla sen jälkeen, kun Julia häädettiin talosta. Lauantaina viidentenä jäädytyshetkellä voittajaäänestyksessä oleva asukas häädetään talosta.

Julian häädön jälkeen BB-taloon jäi viisi asukasta.

Voittajaäänestys, ensimmäinen jäädytys pe 27.11.2020 n. klo 23.22:

Olli-Pekka 21,2 %
Joel 20,0 %
Kristiina 18,1 %
Paula 16,5 %
Arttu 12,5 %
Julia 11,7 % (häädettiin)


Tulosta   Sähköposti