Viikko 4: Nimeämiset

Neljännellä viikolla häätöuhan alle joutui neljä asukasta. Häätöäänestyksessä ovat Salla (10 pistettä), Mathias (6 pistettä), Nabaz (6 pistettä) ja Milla (6 pistettä).

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen neljännen viikon torstaina. Kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä, mutta BB-talon päällikkö Laura oli suojassa nimeämisiltä, eikä voinut saada nimeämispisteitä tällä viikolla. Tuulalla oli käytössään tuplanimeämispisteet, jotka hän oli ostanut BB-huutokaupasta viime viikolla. Hänen piti jakaa pisteet neljälle eri asukkaalle.

Nimeämiskilpailun voitti Miikan, Heidin, Mian, Karvanin ja Mathiaksen sininen joukkue, joista Laura valitsi neuvotteluhuoneeseen Miikan, Mian ja Karvanin. Nimeämisten perusteella olisi viisi eniten pisteitä saanutta asukasta joutunut häätöäänestykseen ja Sallan, Mathiaksen, Nabazin ja Millan lisäksi siellä olisi ollut Reeo.

Miikka, Mia ja Karvan saivat kuitenkin poistaa yhden asukkaan häätöäänestyksestä. He päättivät, että häätöäänestykseltä pelastuu Reeo ja muut neljä joutuvat kauden seitsemänteen häätöäänestykseen.

Nimeämispisteiden jakautuminen:

Asukas Antoi 2 pistettä Antoi 1 pisteen Saanut itse
Miikka Mathias Milla 0
Nabaz Karvan Milla 6
Heidi Milena Aleksi 2
Sofia Salla Milla 0
Reeo Milla Mathias 8*
Merve Reeo Salla 0
Laura Reeo Salla Koskemattomuus, ei voi nimetä**
Tuula***
Mathias ja Karvan
Heidi ja Milla
0
Mia
Salla Mathias 0
Aleksi
Reeo Salla 1
Milena Salla Heidi 5
Mathias
Reeo Nabaz 6
Salla
Milena Nabaz 10
Karvan Nabaz Salla 4
Milla
Nabaz Milena 6

 Jos luet sivua mobiililaitteella, liikuta taulukkoa sivulle nähdäksesi kaikkien nimeämispisteet.

* = Miikka, Mia ja Karvan ottivat häätöäänestyksestä pois Reeon
** = BB-talon päällikkö
*** = Tuulalla oli käytössään 2+2+1+1 nimeämispistettä, jotka piti jakaa neljälle asukkaalle

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.