Viikko 7: Häätö

Seitsemännellä viikolla BB-talosta häädettiin Noora. Hän hävisi häätöäänestyksessä Taaville, Juhanille ja Akille.

Kauden seitsemänteen häätöäänestykseen joutui neljä asukasta, kun vain punaisen joukkueen kuusi asukasta sai antaa nimeämispisteitä. Häätöäänestys käynnistyi lauantaina ja Aki oli aluksi johdossa, mutta Taavi kiri ohi sunnuntain suorassa lähetyksessä. Taavi äänestettiin turvaan ensimmäisenä, kun häätöäänestystä oli jäljellä noin 45 minuuttia.

Kun äänestys jatkui kolmen vähiten ääniä saaneiden kesken, Aki näytti olevan ylivoimaisessa johdossa ja olevan turvassa. Juhani ja Noora olivat pitkään kahden viimeisen joukossa, mutta he kavensivat häätöäänestyksen edetessä Akin johtoa.

Lopputuloksissa erot olivat äärimmäisen pienet ja tilanne oli kääntynyt Juhanin ja Akin suhteen. Noora tuli häädetyksi saatuaan 32,5 % annetuista äänistä. Nooran ero ensimmäisenä turvassa olleeseen Juhaniin oli vain yhden prosenttiyksikön verran ja Juhani keräsi eniten ääniä tästä kolmikosta vain puolen prosenttiyksikön erolla Akiin.

Nooran häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Seitsemäs häätöäänestys su 24.10.2021 - tulokset:

Juhani 34,0 %
Aki 33,5 %
Noora 32,5 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisenä turvassa olleen Taavin ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti