Vappu jättää Big Brotherin

Big Brother Talk Show'n juontaja Vappu Pimiä lopettaa ohjelman juontamisen. Vappu kertoi päätöksestään sunnuntaina MTV3:n Viihdeuutisille.

Jokaisella Suomen Big Brother -kaudella mukana ollut Vappu jättää BB:n tähän kauteen. Vappu juonsi sunnuntaina viimeisen BB-lähetyksensä, kun Subilla esitettiin suora BB-finaali. Vappu kertoi lopettamisestaan finaalin jälkeen MTV3:n Viihdeuutisille, mutta päätöksen lopettamisestaan hän oli tehnyt jo noin vuosi sitten.

Viihdeuutisille Vappu kertoi, että hän kertoi tuotantoyhtiö Metronomelle asiasta vuosi sitten. Vappu ilmoitti ottaessaan Talk Show -juontajan pestin vastaan, että tämä vuosi jää hänen viimeisekseen. Vappu on kiitollinen Big Brotherille ja Metronomelle, että he ovat antaneet hänelle hyvän mahdollisuuden, sanoo Vappu MTV3:n Viihdeuutisille.

Lopettamisen syyksi Vappu toteaa vain, että aika aikaansa kutakin. Rempseällä juontajalla on monta rautaa tulessa ja töitä hän paiskii hartiavoimin. Vapaa-aikaa ei paljon jää ja lisäksi yksityiselämää ravisti reilu vuosi sitten myös avioero. Tulevista töistä tv:n parissa Vapulla ei ole tietoa, mutta hän jatkaa radiokanava Voicen palveluksessa juontamalla kanavan iltapäiväshow'ta.

Vappu aloitti Big Brotherissa samalla, kun tosi-tv -ohjelma rantautui Suomeen, eli syksyllä 2005. Hän aloitti ensin BB Extran juontajana, jona hän toimi kaksi kautta. Kaudeksi 2007 hän siirtyi Mari Kakon tilalle juontamaan sunnuntain suoria Talk Show -lähetyksiä, joita hän on Finaalien ja Kickoffien ohella juontanut nyt kolme kautta putkeen. Vapun lopetettua BB Extrassa, hänen tilalleen tuli kahdeksi kaudeksi Janne Kataja. Jannen lopetettua viime kauden jälkeen, Jannen tilalle Extraan tuli Jani Toivola.

Vappu siis lähtee, mutta Big Brother palaa yhä asiaan myös ensi vuonna. Kaudeksi 2010 on haussa uusi juontaja Talk Show'lle. Myöskään Janin jatkosta BB:ssä ei ole tietoa.

Lue myös:
Aso on Big Brother 2009 -voittaja!
Big Brother tulee myös 2010!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.