Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019! Kuva © 2018 darkmoon1968 / Pixabay, kuvankäsittely Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

On jälleen rauhoittumisen aika. Jouluna on hyvä hetki huilata ja ladata akkuja ja sitten voikin juhlia uutta vuotta ennen keväällä alkavaa Formula 1 -kautta.

Takana on lukuisia käänteitä sisältänyt Formula 1 -kausi, joka päättyi viime kuun lopulla Lewis Hamiltonin kautta aikain viidenteen maailmanmestaruuteen. Myös Mercedeksen voittoisa aikakausi sai jatkoa uuden valmistajien mestaruuden vuoksi.

Rauhoittuminen ennen uutta kautta tekee varmasti hyvää itse kullekin, sillä kaudesta 2019 on odotettavissa erittäin mielenkiintoinen. Niin kuski- kuin tallirintamalla on tapahtunut suuria muutoksia ja on mielenkiintoista nähdä, esimerkiksi miten Red Bullin yhteistyö Hondan kanssa alkaa ja millaista tulosta Kimi Räikkönen pystyy tekemään Sauberilla. Yksi ei kuitenkaan muutu: Hamilton saalistaa jo kuudetta mestaruuttaan myös ensi kaudella.

Kuitenkin ennen kaikkea tätä spekulaatiota on aika juhlia joulua ja uutta vuotta. Tahdonkin toivottaa koko F1-fanisivujen puolesta kaikille lukijoillemme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!


Tulosta   Sähköposti

Aiheeseen liittyvät artikkelit: