Tietoa sivustosta


Formula 1 Fanisivusto on täysin fani- ja harrastuspohjalta ylläpidettävä sivusto, joka seuraa F1-maailmaa blogissaan. Sivusto on itsenäinen ja riippumaton muista tiedotusvälineistä ja ideana on toimia lähinnä säännöllisen epäsäännöllisesti julkaistavien blogien sivusto ja F1-kisaviikonloppujen seuranta. Näkökulma blogin aiheisiin on suomalainen, mutta aiheissa käsitellään muitakin kuin pelkkiä suomalaiskuljettajia tai tähän ainakin pyritään. Sivuston blogikirjoituksia voi kommentoida jokaisessa kirjoituksessa olevalla kommenttilomakkeella tai sivuston palautelomakkeella. Olethan tutustunut sivustomme rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme?

Blogin lisäksi sivustolta löytyvät Formula 1-tilastoja ja -tuloksia viime vuosilta ja kuluvaa F1-kautta seurataan tulosten muodossa kisaviikonloppuisin. F1-tulokset saadaan Formula 1:n virallisesta tulospalvelusta. Tulokset pyritään päivittämään sivustolle mahdollisimman nopeasti ajojaksojen päätyttyä.

Emme vastaa Fanisivut.netin ulkopuolisten sivujen sisällöstä, vaikka niiden linkkejä saattaakin sivustollamme esiintyä. Ulkopuolisten sivustojen sisältöä koskeva palaute on lähetettävä ko. sivustoa ylläpitävälle taholle.

Formula 1 Fanisivustosta voit antaa palautetta Palautelomakkeellamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.