20 19 Iso-Britannia Anthony Davidson Super Aguri Honda kesk. 0
21 15 Saksa Sebastian Vettel Toro Rosso Ferrari kesk. 0
22 21 Italia Giancarlo Fisichella Force India Ferrari kesk. 0

Voittaja Lewis Hamiltonin keskinopeus 194,578 km/h.
Nopein kierros: Heikki Kovalainen 1.27,418 kierroksella 43 (keskinopeus 218,385 km/h).

Toro Rosson Sebastien Bourdais ja Ferrarin Kimi Räikkönen keskeyttivät aivan kisan loppuvaiheessa teknisiin ongelmiin. Hondan Rubens Barrichellon hylkäyksen vuoksi Räikkönen nousee lopulta pisteille, vaikkei maaliin päässytkään. Sääntöjen mukaan kuljettajat, joka ei pääse ruutulipulle, mutta ajaa vähintään 90 % voittajan kierrosmäärästä, merkitään kisan tuloksiin.

* = Williamsin Kazuki Nakajima saa Malesian osakilpailuun kymmenen sijan heikennyksen lähtöruutuunsa. Australian GP:n tuomaristo langetti Nakajimalle rangaistuksen, koska hänen tulkittiin olleen syyllinen Australian GP:n kolariin BMW Sauberin Robert Kubican kanssa, joka tapahtui juuri sillä hetkellä, kun turva-auto oli poistumassa radalta 47. kierroksella.

** = Hondan Rubens Barrichello hylättiin, koska hän ajoi varikolla punaista valoa päin lähtiessään ulos varikolta, kun turva-auto oli radalla kisan loppupuolella. Hänelle tehtiin normaali varikkokäynti, kun varikko oli turva-auton takia suljettu, mutta tästä Barrichello sai jo 10 sekunnin stop/go-rangaistuksen kisan aikana.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.