9 Espanja Carlos Sainz Jr. Renault +1 kierros 2
10 Ranska Romain Grosjean Haas-Ferrari +1 kierros 1
11 Uusi-Seelanti Brendon Hartley Toro Rosso Honda +1 kierros 0
12 Saksa Nico Hülkenberg Renault +1 kierros 0
13 Ranska Esteban Ocon Force India Mercedes +1 kierros 0
14 Meksiko Sergio Perez Force India Mercedes +1 kierros 0
15 Ruotsi Marcus Ericsson Sauber-Ferrari +2 kierrosta 0
16 RAF Sergei Sirotkin Williams-Mercedes +2 kierrosta 0
17 Kanada Lance Stroll Williams-Mercedes +2 kierrosta 0
18 Belgia Stoffel Vandoorne McLaren-Renault kesk. 0
19 Hollanti Max Verstappen Red Bull Tag Heuer kesk. 0
20 Monaco Charles Leclerc Sauber-Ferrari kesk. 0

* = 10 sekunnin aikarangaistus kolarin aiheuttamisesta (rangaistus lisätään loppuaikaan)

Kilpailun tuomaristo otti tutkintaan kisan loppuhetkillä tapahtuneen tilanteen Mercedeksen Valtteri Bottaksen ja Red Bullin Daniel Ricciardon kesken, jossa Bottas ja Ricciardo kolaroivat Ricciardon ohitusyrityksessä. Tilanteessa Bottaksen aiemmassa kolarissa Ferrarin Sebastian Vettelin kanssa (ei aiheuttanut tutkintaa) vaurioitunut auto liukui pitkäksi ja se törmäsi Ricciardon autoon.

Tuomaristo kuuli Bottasta ja Ricciardoa kisan jälkeen ja päätti sen jälkeen antaa Bottakselle 10 sekunnin aikarangaistuksen, joka lisätään suomalaisen loppuaikaan. Tuomaristo tulkitsi Bottaksen syylliseksi, sillä Ricciardo oli jättänyt riittävästi tilaa Bottakselle ja tuomaristo huomioi myös sen, että suomalaisen auto oli vaurioitunut aiemmassa kolarissa Vettelin kanssa. Rangaistus ei vaikuttanut Bottaksen sijoitukseen, vaan hän sai pitää viidennen sijan, sillä taaksepäin oli niin paljon eroa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.