Viikko 1: Nimeämiset

Ensimmäisen viikon nimeämisten vuoksi häätöäänestykseen joutui neljä asukasta. Häätöäänestyksessä ovat Daiyana (9 pistettä), Tuula (8 pistettä) ja Ruzbeh (7 pistettä) nimeämispisteiden perusteella ja Kirsi (2 pistettä) Heidin ja Ruzbehin valitsemana.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen torstaina. Nimeämiset suoritettiin perinteiseen tapaan ja kaikki sillä hetkellä talossa olleet saivat antaa nimeämispisteitä.

Big Brother laittoi häätöäänestykseen kolme eniten pisteitä saanutta asukasta, jonka lisäksi nimeämiskilpailun voittaja Heidi sai valita yhden asukkaan valitsemaan neljännen asukkaan häätöäänestykseen. Heidi otti mukaansa valitsemaan Ruzbehin, jonka kanssa he päättivät lisätä häätöäänestykseen vielä Kirsin yhdessä Daiyanan, Tuulan ja Ruzbehin kanssa.

Nimeämispisteiden jakautuminen:

Asukas Antoi 2 pistettä Antoi 1 pisteen Saanut itse
Miikka Tuula Nabaz  0
Nabaz Daiyana Laura  1
Kirsi Ruzbeh Heidi
 2*
Daiyana Tuula
Ruzbeh  9
Heidi Kirsi Daiyana  3
Sofia Ruzbeh Heidi  0
Reeo Tuula Laura  0
Merve Daiyana Heidi  0
Ruzbeh Daiyana Tuula  7
Laura Ruzbeh Tuula  3
Tuula
Daiyana Laura  8

 Jos luet sivua mobiililaitteella, liikuta taulukkoa sivulle nähdäksesi kaikkien nimeämispisteet.

* = Heidi ja Ruzbeh lisäsivät Kirsin häätöäänestykseen nimeämisten jälkeen Heidin voitettua nimeämiskilpailun.

Artikkelia on päivitetty 10.9.2022 kello 10.59: Korjattu Merven antama 1 piste oikeaksi (Tuula -> Heidi). Kokonaispisteet ovat olleet koko ajan oikein.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.