Viikko 1: Sunnuntain häätö

Ensimmäisen viikon katsojahäädössä BB-talosta häädettiin Daiyana. Hän hävisi häätöäänestyksessä Kirsille, Ruzbehille ja Tuulalle.

Neljä asukasta oli joutunut häätöäänestykseen. Ruzbeh, Tuula ja Daiyana nimeämisten perusteella ja Kirsi joutui häätöuhan alle Heidin ja Ruzbehin sinne laittamana. Heidi oli voittanut nimeämiskilpailun ja sai tehdä päätöksen neljännestä asukkaasta häätöäänestyksessö Ruzbehin kanssa.

Häätöäänestys käynnistyi perjantaina ja Kirsi ja Ruzbeh pysyivät äänestyksen kärjessä lähes koko ajan. Putoajan paikasta kilpailivat tasaisesti Tuula ja Daiyana. Sunnuntain häätölähetyksessä ensimmäisenä turvaan pelastettiin eniten ääniä saanut Kirsi noin 40 minuuttia ennen häätöäänestyksen päättymistä.

Lopputuloksissa häädetyksi tuli Daiyana saatuaan 28,9 % annetuista äänistä. Hän hävisi Tuulalle 4,4 prosenttiyksiköllä. Häätöäänestyksen viimeisessä kolmikossa olleista eniten ääniä keräsi Ruzbeh saatuaan 37,8 % annetuista äänistä.

Daiyanan häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Toinen häätöäänestys su 11.9.2022 - tulokset:

Ruzbeh 37,8 %
Tuula 33,3 %
Daiyana 28,9 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisinä turvaan päästetyn Kirsin ääniä ole mukana.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.