Viikko 10: Häätö

Kymmennellä viikolla BB-talosta häädettiin Sami. Hän hävisi häätöäänestyksessä Taaville, Ville ja Anssille.

Häätöäänestys käynnistyi lauantaina. Ville oli pitkään äänestyksen viimeisenä ja Anssi ja Taavi pitivät kärkisijoja. Tilanne pysyi samanlaisena sunnuntaihin asti. Häätölähetyksessä yksi asukas pelastettiin jälleen turvaan. Sillä hetkellä eniten ääniä oli kerännyt Taavi, joka pääsi turvaan.

Kolme vähiten ääniä saanutta Anssi, Ville ja Sami jatkoivat yhä häätöäänestyksessä. Ville oli kirinyt eroa Samiin koko häätölähetyksen ajan ja äänestyksen lähestyessä loppuaan Sami ja Ville olivat lähes tasoissa. Viimeisessä tilannekatsauksessa ylivoimaisessa johdossa ollut Anssi oli menettänyt asemiaan ja hänelläkin oli riski joutua häädetyksi.

Lopputuloksissa Sami tuli häädetyksi 30,1 % ääniosuudella. Sami hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Anssille 2,7 prosenttiyksikön erolla. Huiman loppukirin ottanut Ville oli noussut häädetyn paikalta eniten ääniä saaneeksi 37,1 %:n ääniosuudella.

Samin häädön jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

Kymmenes häätöäänestys su 14.11.2021 - tulokset:

Ville 37,1 %
Anssi 32,8 %
Sami 30,1 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisenä turvassa olleen Taavin ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti