Big Brother Suomi - Päivittäislähetys 6.9.2021 alkaen

Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

maanantaista torstaihin klo 21.00-22.30 (ti 7.9.2021 klo 20.00-21.30)
perjantaisin klo 22.15-23.45
lauantaisin klo 22.30-00.00

Uuden BB-syksyn tapahtumia käydään läpi kuusi kertaa viikossa maanantaista lauantaihin BB-universumin studiosta Kimmo Vehviläisen ja Alma Hätösen johdolla vuoropäivin. Kimmo juontaa jo toisen BB:n tänä vuonna, kun hän oli mukana myös Julkkis-BB:ssä viime keväänä. Alma palaa BB-lähetyksiin edellisen normikauden jälkeen.

Syksyn lähetyksissä kerrataan tuttuun tapaan BB-talon edellisen päivän tapahtumat koosteen muodossa. Tapahtumia ovat kommentoimassa vaihtuvat studiovieraat. Päivittäislähetysten vakiovieraina nähdään tiistaisin Jarkko Valtee ja lauantaisin Kim Sainio. Perjantain lähetyksissä on viime syksyltä tuttu Fanicorner.

Big Brother Suomi Live – Päälähetys 5.9.2021 alkaen

Elina Kottonen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Elina Kottonen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Kickoff sunnuntaina 5.9.2021 klo 21.30-23.30
Häätölähetys sunnuntaisin klo 21.00-22.30

Uudistuneeseen BB-taloon uudet asukkaat muuttavat sunnuntaina 5. syyskuuta, jolloin käynnistyy myös 14. Big Brother -Kickoff BB-universumissa Vantaalla. Suorassa lähetyksessä nähdään uusi talo ja kuinka monta asukasta muuttaa sinne.

Big Brother jatkuu syksyllä normikaudella, joka tuo myös häätölähetykset perinteiseen rytmiin. Asukkaita häädetään jälleen kerran viikossa sunnuntaisin 12. syyskuuta alkaen. Katsojat äänestävät häätöuhan alla olevista asukkaista yhden tai useamman asukkaan ulos talosta ja häädetty asukas tulee välittömästi häädön jälkeen haastatteluun suoraan lähetykseen.

Häätölähetyksiin juontajaksi palaa Elina Kottonen, joka juontaa jo kolmatta BB-syksyä peräkkäin.

Big Brother 24/7 – Ruutu+ 5.9.2021 alkaen

Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.
Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.

Tuttuun tapaan BB-talon tapahtumia pystyy seuraamaan ympäri vuorokauden, missä ja milloin haluaa. Big Brotherin 24/7 -palvelu on saatavissa vain netissä osana Nelonen Median Ruutu+ -palvelua.

Ruutu+:n tuotteistus uudistui tänä vuonna. Ruutu+:sta on saatavissa halvempi versio mainoksilla ja kalliimpi versio ilman mainoksia. Halvempi versio maksaa 6,95 €/kk ja siinä nähdään ohjelmien yhteydessä rajoitetusti mainoksia, kuitenkin vähemmän kuin ilmaisversiossa. Kalliimpi versio maksaa 9,95 €/kk, jossa ei ole mainoksia muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tilaaja voi vaihtaa paketista toiseen joustavasti myös kesken tilausjakson ja mahdolliset hyvitykset tai lisäveloitukset tehdään aina seuraavan veloituksen yhteydessä.

BB 24/7 sisältyy Ruutu+:n molempiin maksullisiin paketteihin. Uudet asiakkaat saavat lisäksi alkuun kahden viikon maksuttoman kokeilujakson, jonka voi keskeyttää tuona aikana milloin tahansa. Jos ilmaisjaksoa ei katkaise, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana voimassa olevan hinnaston mukaisena. Maksullisen sisällön lisäksi Ruudusta voi seurata ilmaiseksi Nelosen Big Brother -lähetykset sekä ohjelmaan liittyviä klippejä. Palvelussa voi palata myös kahden edelliskauden tapahtumiin ohjelmien ja klippien muodossa.

Ruutu+ -tilauksen voi maksaa luottokortilla tai laskulla. Luottokortilla maksettaessa kuukausimaksu veloitetaan heti tilattaessa ja tilaus on voimassa seuraavat 30 päivää. Tilauksen voi katkaista koska vain tilausjakson aikana ja katseluoikeus jatkuu viimeisen katseluoikeuden loppuun saakka. Tilaus uudistuu automaattisesti edellisen jakson päätyttyä, jos sitä ei itse käy päättämässä.

Big Brother 24/7:aa voi katsoa useilla eri päätelaitteilla. Tietokoneen lisäksi Ruutu+ toimii ainakin Android- ja iOs-laitteilla matkapuhelimissa ja tableteissa. Ruutu+:n saa isolle näytölle monien älytelevisioiden sovelluksilla ja siirtäminen isolle näytölle onnistuu myös Chromecastilla ja Apple TV:llä. Lisätietoja Ruutu+:n päätelaitetuesta löytyy täältä. Ruutu+:n tilaukseen sisältyy Big Brotherin lisäksi paljon muita sarjoja, elokuvia ja urheilua (merkitty +-tunnuksella), mutta ei erillismaksulliset pay-per-view-lähetykset (merkitty €-tunnuksella).

Suora lähetys BB-talosta käynnistyy sunnuntaina 5.9.2021 hetkeä ennen kauden alkua (Kickoff alkaa klo 21.30) ja jatkuu siitä katkeamattomana aina kauden loppuun valojen sammutukseen saakka.

Ruudun Big Brother -sivut

Ruutu+:n hinnasto
Tilaa Ruutu+

Big Brother Suomi - Viikkolähetys 3.5.2021 alkaen

Kimmo Vehviläinen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Kimmo Vehviläinen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Nelonen
maanantaina 3.5., 10.5. ja 17.5. klo 21.00-22.30
keskiviikkona 5.5., 12.5. ja 19.5. klo 21.00-22.30
perjantaina 7.5. klo 21.00-22.30 ja 14.5. klo 21.15-22.45

Julkkis-BB:n tapahtumia käydään läpi kolmesti viikossa viime kausilta tutussa viikkolähetysformaatissa. Täysin uuden BB-universumin studiosta, aivan uuden BB-talon seinän takana, lähetyksiä juontaa Kimmo Vehviläinen, joka on Big Brotherissa mukana jo kolmatta kauttaan.

Viikkolähetyksissä nähdään kooste BB-talon edellisen päivän tapahtumista vaihtuvien vieraiden ja talosta häädettyjen asukkaiden kanssa.

Big Brother Suomi Live – Päälähetys 2.5.2021 alkaen

Anni Hautala ja Tinni Wikström. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Anni Hautala ja Tinni Wikström. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Nelonen
tiistaina 4.5., 11.5. ja 18.5. klo 21.00-23.00
torstaina 6.5. ja 13.5. klo 21.00-23.00 ja 20.5. klo 20.00-22.00
lauantaina 8.5. ja 15.5. klo 22.05-00.05
sunnuntaina 2.5., 9.5. ja 16.5. klo 21.00-23.00

Uusi julkkiskausi korkataan uudessa ympäristössä. Big Brother on siirtynyt täysin uuteen BB-universumiin studioineen ja taloineen, jossa kausi käynnistyy sunnuntaina 2. toukokuuta suoralla lähetyksellä. Tällöin saadaan selville, ketkä ovat Suomen toisen Julkkis-BB:n asukkaat. Osa asukkaista viettää Big Brotherin valvovan silmän alla lähes kolme viikkoa.

Julkkiskaudella Big Brotherissa nähdään häätöjä useammin kuin tavallisilla kausilla. Tällä kaudella Julkkis-BB:ssä häädetään asukkaita arkena joka toinen päivä ja viikonloppuisin jopa perättäisinä päivinä. Häädöt suoritetaan neljästi viikossa nähtävien häätölähetysten aikana.

Suomen toinen Julkkis-BB huipentuu finaaliin torstaina 20. toukokuuta kello 20. Toisen julkkiskauden voittaja selviää 19 päivää kestäneen kauden päätteeksi suorassa lähetyksessä.

Usemman kerran viikossa nähtäviä kickoff-, finaali- ja häätölähetyksiä juontavat julkkiskaudella Nelosen eri medioista tutut Anni Hautala ja Tinni Wikström. Kummallekin alkava BB-kausi on heidän ensimmäisensä. Kickoffissa ja finaalissa naiskaksikon vahvistuksena on lisäksi viikkolähetysten juontaja Kimmo Vehviläinen.

Häätölähetyksissä nähdään myös aikaisemmilta kausilta tuttua BB-kommentaattoria, Kim Sainiota. Kim kommentoi talon tapahtumia ja asukkaita omalla viiltävällä tyylillään jo toista kauttaan. Hän on tuttu BB-faneille entisenä Big Brotherin pääohjaajana kausilta 2006-2009 ja 2011-2014. Päätyönään Kimiä kuullaan juontajana Radio Rockin Korporaatiossa.

Julkkis-BB 24/7 – Ruutu+ 2.5.2021 alkaen

Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.
Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.

Tuttuun tapaan BB-talon tapahtumia pystyy seuraamaan ympäri vuorokauden, missä ja milloin haluaa. Julkkis-Big Brotherin 24/7 -palvelu on saatavissa vain netissä osana Nelonen Median Ruutu+ -palvelua.

Vuonna 2021 Ruutu+:n tuotteistus on hieman uudistunut. Jatkossa Ruutu+:sta on saatavissa halvempi versio mainoksilla ja kalliimpi versio ilman mainoksia. Halvempi versio maksaa 6,95 €/kk ja siinä nähdään ohjelmien yhteydessä rajoitetusti mainoksia, kuitenkin vähemmän kuin ilmaisversiossa. Kalliimpi versio maksaa 9,95 €/kk, jossa ei ole mainoksia muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tilaaja voi vaihtaa paketista toiseen joustavasti myös kesken tilausjakson ja mahdolliset hyvitykset tai lisäveloitukset tehdään aina seuraavan veloituksen yhteydessä.

BB 24/7 sisältyy Ruutu+:n molempiin maksullisiin paketteihin. Uudet asiakkaat saavat lisäksi alkuun kahden viikon maksuttoman kokeilujakson, jonka voi keskeyttää tuona aikana milloin tahansa. Jos ilmaisjaksoa ei katkaise, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana voimassa olevan hinnaston mukaisena.

Ruutu+ -tilauksen voi maksaa luottokortilla tai laskulla. Luottokortilla maksettaessa kuukausimaksu veloitetaan heti tilattaessa ja tilaus on voimassa seuraavat 30 päivää. Tilauksen voi katkaista koska vain tilausjakson aikana ja katseluoikeus jatkuu viimeisen katseluoikeuden loppuun saakka. Tilaus uudistuu automaattisesti edellisen jakson päätyttyä, jos sitä ei itse käy päättämässä.

Big Brother 24/7:aa voi katsoa useilla eri päätelaitteilla. Tietokoneen lisäksi Ruutu+ toimii ainakin Android- ja iOs-laitteilla matkapuhelimissa ja tableteissa. Ruutu+:n saa isolle näytölle monien älytelevisioiden sovelluksilla ja siirtäminen isolle näytölle onnistuu myös Chromecastilla ja Apple TV:llä. Lisätietoja Ruutu+:n päätelaitetuesta löytyy täältä. Ruutu+:n tilaukseen sisältyy Big Brotherin lisäksi paljon muita sarjoja, elokuvia ja urheilua (merkitty +-tunnuksella), mutta eivät erillismaksulliset pay-per-view-lähetykset (merkitty €-tunnuksella).

Suora lähetys BB-talosta käynnistyy sunnuntaina 2.5.2021 hetkeä ennen kauden alkua ja jatkuu siitä katkeamattomana aina kauden loppuun valojen sammutukseen saakka. Käytössä on kaksi kuvavirtaa, joita voi seurata rinnakkain samalla laitteella tai kahdella eri laitteella. Talon tapahtumia voi kelata taaksepäin, mikäli tilanne on mennyt livenä oli tai haluaa palata vielä äskettäin tapahtuneeseen tilanteeseen.

Ruutu+:n 24/7-palvelun tilaajat saavat varaslähdön Julkkis-BB:hen, sillä kamerat 24/7:ssa käynnistyvät 2. toukokuuta jo kello 20.00 ja ensimmäinen asukas astuu taloon pian tämän jälkeen ja se nähdään vain 24/7-palvelussa. Ensimmäinen asukas joutuu olemaan noin tunnin yksikseen ennen kuin hän saa kämppiksikseen muita julkkiksia, jotka astuvat taloon Nelosen suorassa lähetyksessä alkaen kello 21.00. Kaikki asukkaat paljastuvat vasta sunnuntaina.

Maksullisen sisällön lisäksi Ruudusta voi seurata ilmaiseksi Nelonen Median suoratoistokanavia, tallenteina Nelosen Big Brother -lähetyksiä sekä ohjelmaan liittyviä klippejä. Palvelussa voi palata myös kahden edelliskauden tapahtumiin ohjelmien ja klippien muodossa.

Ruutu+ Big Brother –sivut

Ruutu+:n hinnasto
Tilaa Ruutu+

Seuraa Big Brotheria ja osallistu eri kanavissa kaudella 2021

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brother nettisivut – Bigbrother.fi

Big Brotherin tapahtumia seurataan tiiviisti tietenkin myös Big Brotherin nettisivuilla osoitteessa www.bigrother.fi. Sivuilla julkaistaan uutisia BB-talon tapahtumista ja muista Big Brotheriin liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Lisäksi kauden alettua sivuilta löytyvät tiedot asukkaista, äänestyksistä ja kaikesta siitä, mitä Big Brotherin seuraamiseen vaaditaan.

BB-podcast - Supla.fi

Vuonna 2019 aloitettu BB-podcastin tekijätiimissä uudistuu hieman. Podcastin juontajana jatkaa Joonas Vuorela, mutta tänä syksynä hän saa rinnalleen Jari Peltolan. Uudet jaksot julkaistaan maanantaisin ja torstaisin. Maanantain jaksoihin saadaan vieraaksi sunnuntaina BB-talosta häädetty asukas.

Sosiaalinen media

Big Brotherin viralliset sosiaalisen median kanavat ovat tänä vuonna Facebookissa ja Instagramissa.

Tinni Wikström 2021

Tinni Wikström. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Tinni Wikström. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Toinen BB-keltanokka Tinni Wikström on toiminut radiojuontajana Nelonen Median Loop- ja Suomipop-kanavilla. Televisiossa Tinni on ollut Voice of Finlandin backstage-juontajana, Napakympissä neiti X:nä ja juontajana Paasosen polttaritoimissa. Tämän vuoden Julkkis-BB tuntuisi olevan Tinnin suurin tv-esiintyminen hänen urallaan tähän mennessä.

Tinni juonsi Julkkis-BB:tä keväällä 2021 Nelosella.

Big Brother Suomi – viikkolähetys 7.9.2020 alkaen

Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Nelonen
ma - ke klo 21.00 - 22.30
to klo 21.00 - 22.30 tai 22.00 - 23.00/23.30 (lähetysaika vaihtelee)
pe klo 21.00 - 22.30
la klo 21.00 - 22.45

Big Brotherin päivittäiset tapahtumat niputtaa kasaan viikkolähetys. Pääsääntöisesti puolitoistatuntisessa suorassa viikkolähetyksessä koostetaan BB-talon keskeiset tapahtumat ja käydään niitä läpi juontajien Kimmo Vehviläisen ja Alma Hätösen johdolla.

Kuudesti viikossa nähtävää viikkolähetystä Kimmo ja Alma vetävät vuoropäivin. BB-studio on kauppakeskus Redin ytimessä ja lähetyksissä nähdään studiovieraita pitkin viikkoa. Vaihtuvien vieraiden lisäksi vakiovieraina nähdään viime vuoden BB-voittaja Kristian aina maanantaisin ja lauantaisin Big Brotherin entinen pääohjaaja, nykyinen tv-ohjaaja ja radiojuontaja Kim Sainio.

Big Brother Suomi Live – päälähetys 6.9.2020 alkaen

Elina Kottonen. Kuva: © Petri Mast / Nelonen Media.
Elina Kottonen. Kuva: © Petri Mast / Nelonen Media.

Nelonen
su 6.9.2020 klo 21.00 – 23.00 (Kickoff)

su 13.9.2020 alkaen klo 21.00 – 22.30 (häätölähetykset)

Sunnuntain suorissa lähetyksissä perinteisesti tapahtuu. Suomen 12. Big Brother -kausi avataan Kickoff-lähetyksessä, jossa esitellään uudet asukkaat ja uudistunut BB-talo. Juontaja Elina Kottonen saattaa uudet asukkaat 12 viikkoa kestävälle BB-kaudelle kauppakeskus Redissä sijaitsevaan BB-taloon.

Elina juontaa myös kauden muut sunnuntailähetykset, jotka esitetään Nelosella kello 21 alkaen. Sunnuntain suorissa lähetyksissä 13.9.2020 alkaen nähdään koko viikon parhaat palat ja häädetään yksi tai useampi asukas häätöuhan alla olevista asukkaista. Heti häädön jälkeen häädetty asukas saapuu hissillä kauppakeskuksen aukiolla sijaitsevaan studioon, jossa Elina haastattelee tuoreeltaan häädetyn asukkaan tuntoja BB-reissun jälkeen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.