BB Extra: Frederik luovuttaa Julkkis-Big Brotherin!

Frederik on ilmoittanut Big Brotherille luovuttavansa Julkkis-BB:n, kertoo Subin BB Extra. Frederik jättää BB-talon keskiviikon aikana.

Tiistain BB Extra kertoi, että Frederik on päättänyt luovuttaa Julkkis-Big Brotherin. Syynä ovat ylivoimaiset esteet henkilökohtaisessa elämässä. Frederik on käynyt tiistain alkuillan aikana ilmoittamassa luovutuksesta päiväkirjahuoneessa ja luovutus esitetään Subilla keskiviikon Pääohjelmassa.

Frederik on useaan otteeseen näyttänyt talossa kyllästymisensä ja kypsymisensä talon muihin asukkaisiin. Lisäksi Frederik ei ole ottanut osaa tehtäviin ja muihin aktiviteetteihin kovinkaan innokkaasti. Erityisesti tehtävät, joissa olisi pitänyt asettaa itsensä mahdollisesti naurunalaiseksi, eivät ole saaneet Frederikiä suorittamaan niitä. Viimeksi näin tapahtui tänään, kun Satumaailma-tehtävään olisi pitänyt pukeutua suden rooliasuun.

Luovuttamisesta Frederik on myös puhunut muutamaan otteeseen, mutta tätä ennen iskelmälaulaja ei ole pohdintaansa pistänyt käytäntöön. Frederikillä on keikkakalenteriin merkitty keikkoja syyskuun lopulle ja mies on puhunut, että hän saisi keikoilla rahaa enemmän kuin olemalla talossa. Ensimmäisinä päivinä Frederik sanoi tulleensa taloon "ihan hyvää hyvyyttään".

Frederik jättää BB-talon keskiviikon aikana.

Julkkis Big Brother Subilla ma-la klo 22:00

Frederik luovutti (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.