Iltalehti: Julkkis-BB:ssä kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen

Syksyllä käynnistyvässä Subin Julkkis-Big Brotherissa kerätään rahaa myös hyväntekeväisyyteen, kertoo Iltalehti verkkosivuillaan. Ohjelmaan osallistuvat julkkikset keräävät rahaa kauden aikana suoritettavista tehtävistä ja kertynyt potti lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Iltalehden mukaan Julkkis-BB:hen osallistuvat julkkikset keräävät syksyllä järjestettävällä julkkiskaudella rahaa hyväntekeväisyyteen. Julkkikset keräävät rahaa yhteiseen tehtäväpottiin ja kauden voittaja saa pottiin kertyneet rahat kauden päätyttyä. Jokainen julkkis kerää rahaa omaan hyväntekeväisyyskohteeseensa, paljastaa Iltalehti. Esimerkiksi Brittien julkkis-BB:ssä on tavallista, että julkkikset osallistuvat hyväntekeväisyyteen osallistuessaan ohjelmaan.

Ohjelmassa nähtävät julkkikset paljastetaan vasta kauden alkaessa. Asukkaita BB-taloon on haettu ainakin Subin BB-nettisivujen avoimen haun kautta. Subin kotimaisten ohjelmien vastaava tiedottaja Katja Viitalähde-Annala toteaa Iltalehdelle MTV Median syysohjelmiston infossa, että vauhdikasta ja värikästä menoa on varmasti luvassa. Julkkis-BB:n juontava Mari Sainio lupaa Iltalehden haastattelussa, että syksylä BB-talossa nähdään sellaisia julkkiksia, joita moni ei uskonut näkevänsä.

Suomen ensimmäinen Big Brotherin julkkiskausi käynnistyy Subilla ensi syksynä. Julkkiskaudet ovat maailmalla olleet yleensä tavallisia kausia hieman lyhyempiä.

Lue myös: 
BB:n alkuperäinen juontaja palaa kaitsemaan julkkiksia (Iltalehti 6.6.2013)
Vappu Pimiä takaisin ruutuun: "Ihan kuin kotiin palaisi" (Iltalehti 6.6.2013)
Mari Sainio palaa Big Brotherin juontajaksi!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.