Fanitwiittaajia haussa Subin BB-nettisivuilla

Sosiaalinen media on vahvasti mukana syksyn Julkkis-Big Brotherissa. Tuotanto hakee jälleen kerran Big Brotherin fanitwiittaajia, joita käytettiin jo viime vuonna tavallisella BB-kaudella.

Subin nettisivuilla on käynnistynyt juhannusviikolla haku, jossa haetaan Big Brotherin fanitwiittaajia syksyllä esitettävälle Big Brotherin julkkiskaudelle. Fanitwiittajat osallistuvat Twitterissä BB-talon tapahtumien seurantaan ja kommentointiin. Haussa on yksi tai useampi fanitwiittaaja.

Haettaville fanitwiittaajille ei Subin BB-nettisivuilla ole annettu kovin tarkkoja kriteerejä. Tulevan fanitwiittaajan edellytetään seuraavan ahkerasti 24/7-palvelua. Kommentointi saa sisältää myös omia mielipiteitä. Twiittaamisesta toimitetaan erillinen ohjeistus.

Fanitwiittaajan on esiinnyttävä omalla nimellään (vähintään etunimi) ja kasvoillaan ja mikäli mahdollista, tulla myös BB Extraan vieraaksi. BB-nettisivuilla olevalla hakulomakkeella fanitwiittaajaksi haluavan on perusteltava, miksi juuri hän on paras fanitwiittaaja ja minkälaisella tyylillä hän aikoo twiitata. Hakulomakkeeseen pyydetään myös linkki omaan Twitter-profiiliin ja esimerkkitwiitti tilanteesta, kun BB-taloon on annettu asukkaille uusi tehtävä.

Palkinnoksi valituiksi tulleelle fanitwiittaajalle tai tulleille fanitwiittaajille on luvassa BB:n 24/7-palvelun koko kauden netissä, BB-tuotteita, lippuja Talk Show -yleisöön sekä mahdollisuuden vierailla BB:n kulisseissa tapaamassa ohjelman tekijöitä. Palkinnoista ja tulevan fanitwiittaajan kriteereistä voidaan ainakin päätellä, että 24/7-palvelu on käytössä myös julkkiskaudella.

Fanitwiittaajia oli käytössä jo viime kaudella, kun Subilla oli käynnissä kahdeksas tavallinen BB-kausi. Viime syksynä kaksi BB-fania twiittasivat talon tapahtumista. Lisäksi Subillä oli käytössään kaksi faniblogistia, jotka kirjoittivat talon tapahtumista Subin BB-nettisivuilla olevaan blogiin. Viime kautta mainostettiin "Fanita rohkeasti" -teemalla, joka näkyi mm. lähetyksissä, joissa nostettiin katsojien sosiaalisen median viestejä esiin. Esimerkiksi Suomen Big Brotherin Facebook-ryhmällä on tällä hetkellä yli 90 000 tykkääjää.

Suomen ensimmäinen Julkkis-Big Brother käynnistyy Subilla syksyllä.

Lue lisää BB-fanitwiittaajien hausta Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.