Julkkis-BB:n viralliset nettisivut ovat avautuneet

Julkkis-Big Brotherin viralliset nettisivut ovat avautuneet. Virallisilla nettisivuilla voi jo valmistautua pian alkavaan kauteen.

Ennen kautta BB-nettisivuilla oli ennakkosivusto, joka korvautui vain hetkeä ennen ensimmäisen BB Extran alkua varsinaisilla nettisivuilla. Virallisilla BB-nettisivuilla on luettavissa uutisointia BB-talosta aamusta iltaan, kunhan kausi alkaa. Samoin asukkaiden tiedot ilmestyvät sivustolle kauden alettua.

Myös 24/7-palvelu on avautunut ja sen katsojilla on ollut mahdollisuus tutustua taloon jo etukäteen, jo ennen kuin asukkaat sinne astuvat. Kauden ensimmäinen BB Extra on päättynyt ja sen jälkeen juontaja Mari Sainio asteli BB-taloon tekemään tupatarkastuksen talon vielä ollessa tyhjillään. Marin vierailu talossa näkyi myös 24/7:ssä.

Julkkis-BB:n virallinen sivusto löytyy osoitteesta www.bigbrother.fi.

Julkkis-BB -kausi potkaistaan käyntiin suorassa Kickoff-lähetyksessä Subilla klo 21.00 alkaen.

Lue lisää:
Julkkis-Big Brother alkaa tänään!
Palvelinestohyökkäys ja työnseisaus varjostavat Julkkis-BB:n starttia
Kolumni: Yllättääkö tuotanto asukkailla, vai asukkaat tuotannon?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.