Saran päivänä kaunistauduttiin

Perjantaina jatkuivat asukkaiden omat päivät. Neljäntenä asukkaana BB-Sykkeen Katsojan valinnassa oman päivänsä tällä kertaa sai Miss Suomi 2011 Sara Sieppi.

Saran päivän teemana oli kaunistautuminen, johon kuului ripsien ehostusta, koruja, hyvää ruokaa ja musiikkia. Päivä alkoi heti herätyksestä, kun Big Brother toimitti asukkaille postia, jossa tuli tieto Saran päivästä. Heti tiedonannon jälkeen Sara kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen kertomaan hieman toiveitaan päivälle.

Päivän aikana Sara sai ehostusta omiin ripsiinsä. Sara olisi halunnut, että myös muut olisivat saaneet ripsiehostusta, mutta se oli tarkoitettu vain Saralle. Sara pääsi myös valitsemaan itselleen ja muille naisasukkaille koruja. Valinnat olivat vaikeita, sillä hän ei täysin osannut arvioida, millaiset korut kullekin sopivat. Apunaan Saralla oli koruesittelijä, joka antoi lisähuoneessa naiselle vinkkejä.

Saran päivän virallinen osuus päättyi ruokailuun, jonka yhteydessä soitettiin Saran mielimusiikkia. Yksi Saran lempiartisteista oli räppäri Cheek, jonka tahdissa tuntui viihtyvän myös Teppo Säkkinen. Tämä tuli jo huomattua keskiviikon karaokessa, jossa Teppo lauloi Cheekiä antaumuksellisesti Saran seuratessa iloisena vieressä.

Ilta BB-talolla huipentui Petri Nygårdin keikkaan, vaikka ilmeisesti tämä ei ollut enää Saran päivän virallista ohjelmaa. Petri veti muutaman biisin BB-talon pihalavalta, jonka jälkeen asukkaat pääsivät juhlimaan perinteiseen BB-tyyliin. 

Asukkaista ainakin Teppo harmitteli eilen, että hän oli ollut talossa ilman alkoholia kolme päivää putkeen ja hän olisi halunnut juoda jo eilen. Tänään tuo tilanne korjattiin, kun kaikki pääsivät juhlimaan. Eilen herkuista ja alkoholista nauttivat vain Sara ja Aleks Vehkala, koska he olivat voitokkaita torstain päivätehtävässä.

Alkanut viikonloppu tulee tarjoamaan paljon tapahtumia BB-talossa, mikäli ennakkotietoihin on uskominen. Vaikka valenimeämisten vuoksi tällä viikolla BB-talosta ei häädetä yhtään asukasta, viikonloppuna nähdään vielä kiusallinen päivätehtävä, joka on pyhitetty Tepolle ja sähköinen päivätehtävä, jonka parhaat pääsevät BB-festareiden VIP-alueelle. Sunnuntaina asukkaat saavat kuulla Talk Show'n aikana, että ketään ei häädetä talosta ja nimeämiset olivat valenimeämiset.

Lue lisää:
BB-talossa tapahtumien viikonloppu: Petri Nygård, Tepolle tukala tehtävä, valenimeämiset... (Subin BB-nettisivut)
Tällä viikolla BB-talosta ei häädetä ketään, perjantaina pidettiin valenimeämiset

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.