Saran tietämys kanssa-asukkaistaan testiin

Uusi viikko, uudet kujeet, kuten BB-talossa on tapana. Maananataina osaamistaan pääsi näyttämään Sara Sieppi tietokilpailussa, jossa aiheena oli tämänvuotiset Julkkis-Big Brotherin asukkaat.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on ollut näkymättömissä koko alkukauden. "Tapetti", kuten BB-termein asia ilmaistaan. Sara on ollut hiljainen, eikä hän ole paljon osallistunut keskusteluihin. Tämän ovat huomanneet myös muut asukkaat. Saran avautumista ei ole helpottanut joidenkin asukkaiden harjoittama pissa-kakka -huumori, josta Sara huomautti sunnuntain Talk Show'ssa, ettei se ole hänen juttunsa.

Maanantaina Saraa tuotiin esille Big Brotherin avustamana, kun BB oli valinnut hänet tietokilpailuun. Päivällä Sara kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa BB esitti hänelle kysymyksiä BB-talon nykyisistä asukkaista. Mitä enemmän Sara saisi oikeita vastauksia, sitä paremmat ruoka-antimet BB asukkaille toimittaisi ja illaksi mahdollisesti grillibileet. Kääntöpuolella vääristä vastauksista Jori A. Kopposelta lähtisi karvoja kosmetologien repiessä vahaliuskoja hänen iholtaan.

Jori oli käsketty kosmetologien huomaan hierontapöydälle ja muut asukkaat seurasivat Joria ja Saraa sohvalta. Sara ei tiennyt Jorilta mahdollisesti poistettavista karvoista, eikä sitä, että muut asukkaat näkisivät tietokilpailun talon televisiosta. Asukkaita vannotettiin olemaan hiljaa, jottei Sara kuulisi talon tapahtumia pk-huoneeseen.

Muut asukkaat seurasivat sohvalta, kun Sara vastasi tietokilpailun kysymyksiin päiväkirjahuoneessa. Jori makaa hierontapöydällä valmiina karvanpoistoon kosmetologien toimesta. Lähde: Big Brother Suomi Twitter.

Kysymyksiä oli kaikkiaan 15. Sara vastasi heti ensimmäiseen kysymykseen väärin ja Jori joutui välittömästi karvanpoistoon. Ensimmäisessä kysymyksessä kysyttiin, minkä vuoden Mr. Finland Teppo Säkkinen oli ja Sara vastasi 2012. Teppo oli kuitenkin sitä mieltä, että vastaus olisi ollut oikein, mutta BB oli toista mieltä.

Toinen ja kolmas kysymys meni oikein, mutta neljännen kysymyksen kohdalla tuli jälleen väärä vastaus. Vaikka kosmetologit repäisivät Jorin iholta yhden vahaliuskan, ei se Jorin mielestä kovin pahalta tuntunut. Viides meni taas oikein ja kuudes väärin. Kuudennessa kysymyksessä Saralta kysyttiin, kumpi oli esiintynyt enemmän Seitsemän päivää -lehden kannessa ja Miss Suomen yllätykseksi vastaus oli Sara, eikä Anu Saagim-Ratia.

Sara tiesi tai arvasi oikein myös sen, että Jori oli esiintynyt Kim Jong Sunin synttäreillä, kuten myös sen, kuka on esitellyt "Miljoonan euron sinkkukotia" (Susanna Indrén). Oikein meni myös Saran vastaus kysymykseen, kuka on poseerannut Jouni Hynysen kirjassa (Marianne Kallio), mutta Sara ei tiennyt sitä, kenen lapsuuden idoli on ollut Arnold Scwarznegger. Viidestä viimeisestä kysymyksestä Sara vastasi oikein kolmeen. Yksi kysymyksistä koski Andy McCoyn syntymäkuntaa, jota Sara ei tiennyt. Sara veikkasi Helsinkiä.

Kun kaikki 15 kysymystä oli käyty läpi, lopputuloksena oli kahdeksan oikeaa vastausta ja seitsemän väärää. Tultuaan ulos pk-huoneesta, Saralle paljastettiin tietokilpailun panokset kokonaisuudessaan, eli, että Jorilta oli lähtenyt karvoja. Sara otettiin hyvillä mielin vastaan ja Andy totesi, ettei hän olisi pystynyt vastaamaan yhtä hyvin kuin Sara.

Tehtävän tulos julkistettiin illalla. Asukkaiden pettymykseksi tulos oli vain keskinkertainen, eli vain hieman yli puolet meni oikein. Keskinkertaisesta tuloksesta johtuen viikon ruokavarannotkin ovat keskinkertaiset, mutta ravitsevat. Mihinkään herkkuviikkoon ei BB:n mukaan ole aihetta ja myöskin illan grillibileet menivät sivu suun. Saunaan ja porealtaaseen asukkaat sentään saivat luvan mennä.

Saunailtaa varten Big Brother toimitti asukkaille hieman alkoholipitoista saunajuomaa. Ilta jatkui osittain kireissä tunnelmissa, kun päivällä alkanut juonittelu ja siitä kiinni jääminen kiristi hermoja erityisesti Susannan ja Claudia Even välillä. Miten ilta tästä jatkuu?

Saralle esitetyt kysymykset:

1. Minkä vuoden Mr. Finland Teppo on? 2012 (väärin).
2. Kuka talon asukkaista on koulutukseltaan sairaanhoitaja? Johanna (oikein).
3. Kuka on nuorin asukas? Marianne (oikein).
4. Mainitse kaksi asukasta, jotka ovat maininneet pituudekseen 182 cm. Jori ja Frederik (väärin).
5. Kenen asukkaan motto kuuluu "Nosta jalka pois kaasulta, perhonen ylittää tien."? Susanna (oikein).
6. Kumpi asukas on esiintynyt useammin Seiskan kanessa, Sara vai Anu? Sara (väärin).
7. Kuka asukkaista on kertonut esiintyneensä Kim Il-Sungin syntymäpäivillä? Jori (oikein).
8. Kenen asukkaan koti esiteltiin keväällä ip-lehdessä otsikolla miljoonan euron sinkkukoti? Susanna (oikein).
9. Kuka asukkaista poseeraa Jouni Hynysen kirjan kannessa? Marianne (oikein).
10. Kuka asukkaista kertoi lapsuuden idolikseen Arnold Schwarzenegger? Frederik (väärin).
11. Mainitse kaksi asukasta jotka ovat esiintyneet iltatyttönä. Johanna ja Marianne (väärin).
12. Missä kunnassa Andy on syntynyt? Helsinki (väärin).
13. Missä kaupungissa Aleks kilpaili Mr. Gay Europe -kilpailussa? (Väärin)
14. Minkä Teppo on kertonut kengännumerokseen, 43 vai 46? 43 (oikein).
15. Minkä suuruiset silikonirinnat Marianne on kertonut saaneekseen 3,45 vai 4,15 dl? 3,45 dl (oikein).

Kysymykset ja vastaukset: Big Brother Suomi Twitter ja BBPlaza (nimimerkki Wicker Man).

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Päivätehtävä: Karvoja nostattavat kysymykset
Karvoja nostattavat kysymykset - tehtävän tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.