Sebastian Facebookissa: "Ens kesänä sitten koko hullu meno tulee TV:stä"

Epätietoisuus Suomen Big Brotherin jatkosta on jatkunut kahdeksannen kauden päättymisen jälkeen. Oman lusikkansa soppaan heittää kauden 2011 BB-asukas Sebastian, joka on kirjoittanut omille Facebook-sivuilleen varsin mielenkiintoisen tilapäivityksen.

Alkuvuodesta kantautuneet uutiset Big Brotherin ydintiimiläisten siirtyminen FOXilta tänä keväänä tulevaan Suomen Wipeoutin tuotantoon ja Suuren pudottajan siirtyminen Subin ohjelmistoon ensi syksyksi eivät ole luvanneet hyvää BB:tä ajatellen. Nyt kuitenkin saattaa olla jotain valoa tunnelin päässä, jos jotain voidaan tulkita Sebastianin Facebook-päivityksestä.

Sebastian kirjoittaa Facebook-sivuillaan 18. helmikuuta: "Olipa outoa käyttää jälleen Petteri-mikkiä, selittää kameralle tuntemuksiaan ja ennen kaikkea olla Jari Karjalaisen äänen määräiltävänä." Mies jatkaa statuspäivityksessään, että "Ens kesänä sitten koko hullu meno tulee TV:stä" ja lupaa julkaisevansa silloin kuvamateriaalia ja postauksia. Nyt ei voi tuotannon takia julkaista mitään, sanoo Sebastian Facebook-sivuillaan.

Tämän enempää Sebastian ei avaa ajatuksiaan. Muutamille statuksen kommentoijalle Sebastian vastaa, että tuotannon sisällöstä tai ajankohdasta hänellä ei ole lupaa kertoa vielä. Arvoituksellisesta statuspäivityksestä voi päätellä, että Sebastianin tekemiset liittyvät suurella todennäköisyydellä Big Brotheriin, sillä hänen mainitsemansa "Petteri" oli Sebastianin omalle mikrofonilleen antama nimi ja Jari Karjalaisen komenneltavana oleminen taas liittyy BB:n kuulutuksiin, jotka Suomessa siis tekee tunnettu mainosääni ja muusikko Jari Karjalainen.

Mitään vihjettä kanavasta ei Sebastianin statuspäivityksessä ollut. Sub on ollut Big Brotherin tiimoilta toistaiseksi hiljaa, mutta ehkä kevään mittaan kuulemme jotain uutta. Ainakin BB-talon ulkorakenteet ovat yhä paikoillaan Espoon Kilossa, kerrotaan BBPlazan keskustelupalstalla, joten ehkä toivo ei BB:n jatkon suhteen ole täysin menetetty. Jäämme odottamaan mahdollisia lisätietoja.

Sebastianin Facebook-päivitys näkyy vain Facebookiin rekisteröityneille käyttäjille.

Sebastianin kauden 2011 asukasprofiili sivustollamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.