Sonera: 24/7-palvelun hinta alenee vain hieman julkkiskaudeksi

BB-fanien mielestä 24/7-palvelu kuuluu olennaisena osana Big Brother -formaattia. Vaikka tänä vuonna ei "tavikset" täytäkään BB-taloa, vaan syksyllä nähdään Julkkis-BB, 24/7 on mukana tuttuun tapaan.

Ympärivuorokautista kuvaa BB-talosta välittävä maksullinen 24/7-palvelu on ollut käytössä jokaisena Suomen BB-kautena ja niin nytkin. Tänä vuonna kausi on julkkisversio ja vain kuusi viikkoa pitkä. Operaattoreista vain Sonera on toistaiseksi julkistanut oman BB 24/7:n hintansa. Lyhyemmästä kaudesta huolimatta hinta on peräti 29,95 €, eli vain vajaat seitsemän euroa halvempi kuin viime vuonna nähty 14 viikon kausi. Hinnoittelu koskee Soneran kaapeli-tv:tä ja Sonera Viihdettä (IPTV). Big Brother 24/7:n saa lisäksi kaupan päälle MTV3 Total -pakettiin tehdessään 6 kk:n sopimuksen. Soneran BB 24/7 tulee myyntiin 1.8.2013 alkaen.

Muut operaattorit eivät ole julkistaneet hinnoitteluaan tv-puolelle, mutta käytännössä ne ovat olleet samat jokaisella operaattorilla. Tämä on koskenut BB 24/7:aa ostettuna erikseen tai sitten sen on saanut jonkin kanavapaketin kylkiäisenä, pääsääntöisesti MTV3 Kanavapakettiin tai MTV3 Totaliin. Perinteisesti 24/7:sta tehdään myös nettiversio MTV Median Katsomo-palveluun, jossa voi seurata useampia streameja ja tallennettuja ohjelmia ja klippejä. Katsomon tuotteen hinnoittelua ei ole vielä julkistettu. Muiden operaattoreiden ja Katsomon tuotteet tulevat myyntiin mitä luultavimmin elokuun aikana.

Suomen ensimmäinen Julkkis-BB käynnistyy Subilla 3. syyskuuta.

Lähde: Soneran nettisivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.