Susanna Indrén häädettiin toisena

Kauden toinen häätöäänestys ratkesi jälleen sunnuntaina. Häätöäänestyksen jälkeen pettymyksensä joutui nielemään Susanna Indrén, joka hävisi äänestyksen Frederikille ja Anu Saagim-Ratialle.

Häätöäänestyksen aloitti neljä asukasta, mutta lopulta talosta säilymisestä taisteli vain kolme asukasta, koska Marianne Kallio jouduttiin poistamaan talosta lauantaina aamuyöstä. Häätöäänestyksessä ratkeaisi, kuka kolmikosta Anu, Frederik vai Susanna saisi jäädä taloon. Asukkaat saivat kuulla häätöäänestykseen joutuneet asukkaat vasta sunnuntaina, vaikka häätöäänestys käynnistyi jo perjantaina.

Nimeämisiä edelsi kova ja varsin avoin juonittelu. Kovimpina juonittelijoina kunnostautuivat Susanna ja Claudia Eve, jotka juonivat ensin keskenään, mutta riitauduttuaan, he alkoivat juonitella toisiaan vastaan. Näyttää siltä, että talon asukkaat olivat Claudian puolella, sillä Claudia sai vain kaksi nimeämispistettä ja Susanna peräti kuusi. Juonittelu näytti siis kääntyneen Susannaa vastaan.

Välit eivät enää viikonloppuna olleet enää niin kireät kuin alkuviikosta, mutta mitään sydänystäviä Susannasta ja Claudiasta ei saatu. Ilmeisesti välirauha oli solmittu, eikä viikonloppuna riitoja nähty. Häätöäänestykseen joutuminen konkretisoitui Susannalle sunnuntaina alkuillasta, kun Big Brother kertoi asukkaille häätöuhan alla olevat asukkaat. Susannaa tieto ei miellyttänyt ja häntä kiinnosti, ketkä häntä olivat nimenneet.

Suorassa Talk Show -lähetyksessä selvisi, kenen oli aika lähteä. Lähetyksen lopulla juontaja Mari Sainio kertoi tuloksen myös asukkaille, joka oli siis ikävä Susannan kannalta. Susannan nimen tultua kaiuttimista, alkoi perinteinen toisten asukkaiden halaaminen. Frederik aiheutti hauskuutusta tilanteeseen ja "nyyhkytti" tekoitkua, kun muusikko halasi Susannaa. Tilanne nauratti muita asukkaita. Susanna poistui BB-talosta hyvissä tunnelmissa, eikä suuria tunteenpurkauksia nähty.

Taloon jääneet asukkaat eivät jääneet ikävöimään Susannaa, eikä hänen lähtönsä näyttänyt harmittavan ketään. Pian suoran lähetyksen päätyttyä Claudia oli onnellinen, että Susanna häädettiin. Claudia totesi, että hän ei olisi kestänyt Susannaa enää viikkoakaan. Claudia oli tyytyväinen, että Anu jäi, mutta Anu olisi itse halunnut jo lähteä. Anu kärsii omien sanojensa mukaan kovasta koti-ikävästä. Miehet veikkailivat, että Frederik ei puolestaan lähde kulumallakaan. Tämä oli jo toinen häätöäänestys, mistä Frederik selvisi.

Studiossa Susanna joutui Marin piinapenkkiin ja tilille juonitteluistaan. Aluksi Mari tenttasi, eikö hänen aloittamansa juonittelu kääntynyt häntä itseään vastaan. Susanna myönsi, että juonittelu kääntyi häntä vastaan, mutta kiisti sen, että hän olisi aloittanut juonittelun. Susannan mielestä Claudia aloitti juonittelun ja Susannan mielestä Claudia ehti jopa vaihtaa välillä juonittelun kohteet miehistä naisiin.

Saamiaan nimeämispisteitä Susanna katseli suu auki ja päätään pyöritellen. Mitä ilmeisimmin hän ei ollut samaa mieltä saamistaan pisteistä. Susanna keräsi nimeämispisteitä juonittelustaan ja selän takana puhumisestaan. Claudia oli yksi asukkaista, joka antoi Susannalle nimeämispisteitä. Vastavuoroisesti Susanna oli antanut Claudialle pisteitä.

Susannan häädön myötä lähti jo kaikkiaan neljäs asukas BB-talossa ja tällä viikolla jo kolmas. Tänään BB-taloon saatiin jo täydennystä, kun päivällä taloon astui uusi asukas Anne-Mari Miettinen. Taloon jäi siis yhdeksän asukasta.

Susanna häädettiin talosta toisena (Subin BB-nettisivut)

Lue lisää sivustoltamme:
Liveseuranta: Julkkis Big Brother Talk Show 15.9.2013
Uusi asukas astui taloon - Matkaoppaiden Anne-Mari

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.