Teppo Säkkinen luovutti Julkkis-Big Brotherin!

Neljännen viikon aluksi Julkkis-Big Brotherissa nähtiin jo toinen luovutus. Tällä kertaa BB-talon jätti Teppo Säkkinen, jolle taloon tulleet uudet asukkaat olivat liikaa.

Teppo oli pohtinut luovuttamista useaan otteeseen kolmen viikon aikana, mutta viikonlopun aikana tuntemukset olivat kadonneet hänen saatuaan tavata perheensä palkintona onnistuneesta salatehtävästä. Tepon tunteisiin talossa mahtui ylä- ja alamäkiä, sillä hänen talotaipaleellaan oli niin mahtailevia voitonodotuksia kuin pohdintoja siitä, mitä varten hän on talossa ja mitä talo oikein hänelle tarjoaa.

Viimeinen pisara Tepon BB-uralla oli uudet asukkaat, jotka saapuivat sunnuntaina ja maanantaina. Vaikka sunnuntaina taloon tuli hänen Hunks-ystävänsä Esko Eerikäinen, alkoi varmasti Tepon mielessä pyöriä luovuttamisajatukset. Lopulta ajatus kypsyi päätökseksi, kun maanantaina häätöovesta taloon astui Niko Saarinen, josta Teppo oli talossa olleessaan jo puhunut. Ilmeisesti pelko vastata sanoistaan johti viimeistään luovutuspäätökseen.

Nikon tultua taloon Teppo jutteli Eskon kanssa pihalla, että talo oli hänen kohdaltaan nähty. Eskolle Teppo tilitti, että hänen tilanteensa on muuttunut siihen nähden, kun hän oli lupautunut tulemaan taloon. Edes sunnuntaina nähty perhe ei muuttanut Tepon tekemää päätöstä luovuttaa. Vielä tässä vaiheessa Teppo ei ollut puhunut ajatuksistaan muille asukkaille, mutta Teppo päätti avautua muiden tullessa tupakalle.

Vähän tämän jälkeen Teppo meni päiväkirjahuoneeseen ilmoittamaan Big Brotherille lopettamisestaan. Big Brother päätti poistaa Tepon talosta välittömästi. Asukkaat saivat vahvistetun tiedon putkipostilla hieman myöhemmin, vaikka asukkailla olikin tästä jo vahva aavistus Tepon kerrottua tuntemuksistaan. Tepon päätöstä harmiteltiin ja puolittain Jori A. Kopponen heitti puolittain vitsillä uusille asukkaille, että "tän menitte tekemään nyt". Tähän Claudia Eve jatkoi, että kannattiko uusien, kun yksi vanhoista jo luovutti.

Tepon luovuttaminen toi muutamille asukkaille myös luovuttamistunnelmat. Luovuttaminen nousi puheeksi Claudialle ja Anu Saagim-Ratialle, jotka uhosivat menevänsä luovuttamaan. Uho jäi kuitenkin puheen tasolle ja se jatkui pitkän aikaa yleisenä valituksena lähinnä Big Brotheriin ja asukkaiden eriarvoistamisesta. Anun luovuttamisesta puheeksi tuli, että Anu ei voi mennä luovuttamaan pk-huoneeseen, mutta mitä tällä toteamuksella tarkalleen ottaen tarkoitettiin, jäi epäselväksi. BBPlazan keskustelupalstalla spekuloitiin, että tämä saattaisi liittyä Anun tuotannon kanssa tehtyyn kilpailijasopimukseen ja sen pykäliin.

Maanantainen Tepon luovutus oli jo toinen tällä kaudella. Ensimmäinen luovuttaja oli viime viikon tiistaina Frederik. Jo näitä ennen kaksi muuta asukasta, eli Andy McCoy ja Marianne Kallio, lähtivät talosta muuten kuin häätöäänestyksen kautta. Heidät poistettiin talosta sääntörikkomusten vuoksi. Tähän mennessä Julkkis-BB:stä on lähtenyt kaksi asukasta häätöäänestyksessä (Kai Merilä ja Susanna Indrén) ja neljä asukasta muulla tavalla.

Tepon luovuttamisen jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta. Julkkis-Big Brother on nyt puolivälissä ja sitä on jäljellä tasan kolme viikkoa.

Teppo luovutti Julkkis Big Brotherin (Subin BB-nettisivut)

Lue lisää:
Niko Saarinen täysivaltaiseksi BB-asukkaaksi
Esko Eerikäinen ja Susanna Ingerttilä BB-taloon tänään, Niko Saarinen huomenna! (22.9.2013)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.