Asukkaat saivat BB:n takaisin! - päivitetty 18.10.2007, 20:27

Kahdeksannessa viikkotehtävässä asukkaiden piti saada avaruusolioiden kaappaama Big Brother takaisin. Monien kummallisten vaiheiden jälkeen viikkotehtävä ratkesi torstai-iltana.

Asukkaat olivat panostaneet viikkotehtävään 99:n vedonlyöntiprosentilla. Ennen viikkotehtävän tuloksen julkistamista Big Brother ilmoitti, että kaikki oli kunnossa ja BB oli palannut valtaan. Tämän jälkeen oli vuorossa tuloksen julkistamisen vuoro.

Jännitys tiivistyi, kun BB ilmoitti asukkaiden viikkobudjetin tehtävän onnistuessa tai epäonnistuessa. Summa olisi 286,56 € tai 1,44 €. Riemu repesi, kun asukkaille kerrottiin viikkotehtävän onnistumisesta ja suuremmasta viikkobudjetista.

Viikkotehtävän aikana asukkaat kokivat BB-talossa erikoisia ääniä, valojen välähtelyä ja avaruusolioiden kasvoja peileissä. Osa asukkaista oli peloissaan, osa innoissaan. Kaikille, kuten esimerkiksi Piialle ja Kadille eivät avaruusolioiden tekemät jäynät oikein riittäneet, he olisivat halunneet niiden olevan pahempia.

Avaruusoliot myös vierailivat fyysisesti asukkaiden luona. Ensin oliot kaappasivat tiistaina Farbodin ja tekivät hänelle joukon tutkimuksia. Torstaina ulkoavaruuden asukkaat tulivat kaikkien BB-asukkaiden luokse, kun he opettivat heille avaruustanssia ja halusivat nähdä maan asukkaat painin ja viestijuoksun melskeissä.

Henkilökohtaisten tutkimuksien lisäksi maan asukkaat joutuivat myös muunlaisiin testeihin. Heitä testattiin mm. sähkön kestävyydessä sähköshokkipelin avulla ja erilaisilla ruoilla ruoanmaistajaisissa. Kaikki asukkaat läpäisivät testit, vaikka soraääniä heidän joukostaan välillä kuuluikin.

Suvin ja Kadin tiistain kioskikäyntikin oli erilainen avaruustehtävässä verrattuna normaaliin. Kaikki tuotteet olivat laatikoissa ja asukkaat eivät tienneet, mitä ne sisälsivät. Laatikot oli varustettu värikoodein ja ne oli hinnoiteltu yhdestä eurosta kymmeneen euroon. Asukkaiden pettymykseksi laatikot sisälsivät runsaasti herkkuja, mutta vähemmän ruokaa. Niinpä viikkotehtävän loppuvaiheessa ruoka oli vähissä ja asukkaiden vatsat kurnivat.

Viikkotehtävän lopuksi maan asukkaiden oli perusteltava ulkoavaruuden asukkaille, miksi he haluavat BB:n takaisin. Perusteina esitettiin mm. halusta saada päivärytmi ennalleen, kioskiin normaali valikoima ja puhtaat lakanat sänkyihin. Myös perusteet olivat riittävät ja BB palasi asukkaiden käytettäväksi.

Tämän viikon viikkotehtävä oli tämän kauden helpoin. Se vaikutti aluksi hyvältä, mutta lopulta se osoittautui pettymykseksi. Jotain enemmän olisi viikkotehtävässä saanut olla, eikä se myöskään tuottanut tuskaa asukkaille. Ajoittain hauskasta viikkotehtävästä olisi saanut niin paljon enemmän irti, mutta tämä on jo tuttua Suomen BB:ssä. Toivottavasti ensi viikoksi saadaan parempi tehtävä. Toivossa on hyvä elää - ja pettyä?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.