Big Brother 2007 päättyy tänään uudistuneessa finaalissa! - päivitetty 02.12.2007, 18:29

Suomen Big Brotherin kolmas tuotantokausi kokee tänään huipennuksensa, kun uudistunut BB:n finaali on vuorossa illalla. Reilut kolmikuukautinen rupeama alkaa olla takana ja joku vielä talossa olevasta nelikosta kuittaa itselleen 50 000 euroa.

Suorassa finaalilähetyksessä nähdään, kenen nimen Vappu Pimiä saa kunnian kuuluttaa olevan Big Brother 2007 -voittaja. Voitosta taistelevat vielä Kadi, Niko, Riitta ja Sauli, mutta näistä kovimmin voitosta uskotaan taistelevan Kadin, Nikon ja Saulin. Riitta tulee talosta ulos todennäköisesti ensimmäisenä ja tätä tukee monet varjoäänestykset sekä virallisen äänestyksen väliaikatilanteet. Virallisen äänestystilanteen edistymistä voi seurata BB:n nettisivuilla.

Äänestystilanne elää kuitenkin koko ajan ja se voi muuttua vielä radikaalisti etenkin kärkikolmikon osalta. Voittajan ratkaisevat lopullisesti vasta finaalilähetyksen aikana annetut äänet. Tällä kertaa äänestyksessä ei pitäisi olla teknisiä ongelmia, sillä tuottaja Mikko Räisänen lupasi keskiviikon BB Extrassa, että finaalin äänestyksen onnistumiseen on panostettu.

Tämänvuotinen finaali poikkeaa edellisvuosista. Aiemmista tiedoista poiketen jäljellä olevia asukkaita ei häädetä yksitellen ulos, vaan Iltalehden haastattelema BB:n pääohjaaja Kim Sainio kertoo, että kaikki asukkaat ovat talossa tuloksen julkistamiseen saakka. Sainion mukaan tällä pyritään pitämään jännitys yllä viimeiseen saakka. Se, miten finalistien haastettelut toteutetaan finaalissa on epäselvää ja miten heidän parhaat palat -kooste näytetään. Ainoa varma tieto tässä vaiheessa tuntuu olevan, että finalistien tunnelmia kuullaan suorana 24/7- ja 12/7-palveluissa Janne Katajan haastattelussa heti finaalin päätyttyä. Haastattelut on myös nähtävissä Subtv:llä samana iltana klo 00:00 sekä Netti-tv:ssä ja Subjectissa.

Asukkaat valokuvina

Viimeinen päivä BB-talossa käynnistyi kello yhdentoista maissa herätyksellä. Heti herätyksen jälkeen asukkaille soitettiin Queenin "We Are The Champions" -kappale, jonka tahtiin loppunelikko nousi hitaasti sängyistään. Kappaleen loputtua alkoi hiljalleen finaalipäivän vietto.

Malttamattomat asukkaat odottivat innokkaasti finaalin alkua. Odotuksen tuskan helpottamiseksi BB järjesti asukkaille pienen yllätyksen, kun Hopea-makuuhuoneen seinälle oli kiinnitetty kaikkien asukkaiden kuvat. BB kuulutti loppunelikon Hopeaan ja välittömästi alkoi jo pudonneiden muistelu ja valokuvien arviointi. Luonnollisesti omien kuvien kohdalla oltiin kaikista kriittisimpiä.

Valokuvia palattiin katsomaan vielä useaan otteeseen, mutta siinä sivussa alkoivat perinteiset sunnuntaitoimet. Laukut saatuaan asukkaat alkoivat pakata kamppeitaan viimeistä kertaa ja myös loppusiivous pääsi käyntiin. Lopun alkua oli ilmassa.

Big Brother Finaali Subtv:llä tänään klo 21:00! Finaalitunnelmia 24/7:ssa ja 12/7:ssa suorana heti finaalin jälkeen ja nauhoitettuna Subtv:llä klo 00:00!

Lue lisää Jalmis-sivuilta:
Voittajaäänestys alkoi! (26.11.2007)

Lue lisää Subtv:n BB-nettisivuilta:
Viralliset äänestysohjeet
Big Brother -Finaali sunnuntaina!
Finaaliäänestyksen tilanne!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.