Kioskilla mokailtiin taas

Onnistuneen viikkotehtävän jälkeen asukkaat pääsivät perinteiselle torstain kioskikäynnille. Kaikki ei mennyt kuitenkaan niin kuin piti.

Big Brother oli määrännyt kioskille Farbudin ja Maxinen. Jo heti alussa oli ongelmia, kun kioskin ovi oli jumissa, mutta ovi saatiin kuitenkin auki. Tämän jälkeen vaikeuksia tuotti viivakoodin lukija, jolla Farbud ei meinannut saada tuotteita kassakoneelle. Maxine otti tässä vaiheessa ohjat käsiinsä kassakoneen kanssa ja viivakoodien lukeminen alkoi sujua.

Kun ostoksia päästiin lappamaan kassakoneelle ja muovipusseihin, aluksi kaikki meni hyvin. Tarvittavat ruokatavarat saatiin kerättyä ja oli aika siirtyä alkoholijuomien ottamiseen hyllystä. Kovassa kiiressä kioskikaksikko otti olutta, siidereitä ja lonkeroa, mutta tässä vaiheessa alkoi mennä pieleen. Jossain vaiheessa sattui kuitenkin laskuvirhe ja muovipusseihin päätyi enemmän juomaa kuin kassakoneeseen oli lyöty.

Jo heti, kun juomat oli laskettu ruokapöydälle, alkoi Maxine epäillä virhettä. Aluksi Maxinen mielestä he olivat ottaneet liian vähän juomaa käytettyyn rahamäärään nähden. Asukkaat puhuivat, että he olivat maksaneet 65 juomasta, mutta taloon oli lopulta tullut vain 60.

Karu totuus selvisi kuitenkin, kun Maxine kutsuttiin hetkeä myöhemmin päiväkirjahuoneeseen. Maxine sai kuulla BB:ltä, että he olivatkin Farbudin kanssa ottaneet 60 juomaa, mutta maksaneet vain 55:stä. Rangaistuksena tästä asukkaat joutuivat palauttamaan kaikki avaamattomat tölkit ja pullot varastohuoneeseen. Lähes kaikki asukkaat olivat ehtineet avaamaan yhden tölkin tai pullon, joten suurin osa takavarikoitiin.

Harmistus oli suuri, kun rangaistuksesta kuultiin. Raskaimmin tiedon otti vastaan Timo, joka valitti rangaistuksesta vielä pitkään sen täytäntöönpanon jälkeen. Maxinelle ja Farbudille ei oltu ainakaan näkyvästi vihaisia, vaan muut sanoivat, että tuo olisi voinut sattua kenelle tahansa.

Tämän vuotisen BB-asukkaille kioskikäynnit näyttävät olevan erityisen vaikeita. Asukkaat ovat saaneet jo useita rangaistuksia kuitin tulostamatta jättämisestä ja liikaa ostamisesta. Tämä Maxinen ja Farbudin aiheuttama rangaistus oli ainakin kolmas kioskikäynteihin liittyvä tällä kaudella. Asukkaat ovat kauden aikana käyneet kioskissa kaikkiaan yhdeksän kertaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.