Liekit ja tunteet leimahtivat

Perjantaina BB-talossa järjestettiin japanilaistyyliset juhlat. Asukkaat saivat BB:ltä rekvisiittaa, ruokaa ja juomaa. Illan tunteina nähtiin pieni tulipalo ja ilta huipentui kovaan riitaan.

Kauden ensimmäiset teemabileet alkoivat valmistautumisella. Tytöt vietiin viime viikolla paljastettuun lisähuoneeseen pukeutumaan ja ottamaan pohjia. Pojat saivat tehtäväkseen valmistaa illan purtavat ja myös he saivat omat kamppeet juhlaa varten.

Ilta eteni normaaleissa merkeissä, kunnes pihalla nähtiin palonalku. Ilmeisesti Jarkon huolimattomasta paljun uunin pesästä karkasi palava puu tai kipina, joka sytytti jotain seinän vierustalla. Palo havaittiin heti ja Jarkko sammutti sen nopeasti. Varmuuden vuoksi BB meni tarkistamaan tilanteen ja komensi asukkaat sisälle. Hetken kuluttua juhlat jatkuivat ja asukkaat päästettiin takaisin ulos.

Mehevä riita

Juhlat päättyivät kuin veitsellä leikaten Akin ja Kadin väliseen riitaan. Aki ja Piia ilmoittivat huutaen Kadille, ettei Hopea-makuuhuoneeseen saanut mennä. Huoneessa oli nukkuva Heli, jota BB oli pistänyt Piian valvomaan, ettei Heliä häiritä ja hän ei juo enää illan aikana. Kadi ei ollut edes menossa huoneeseen, mutta Aki ja Piia ilmoittivat kovaan ääneen useaan otteeseen Kadille asian.

Kadi otti asian itseensä, koska ei ymmärtänyt, miksi hänelle huudettiin, vaikka hän ei tehnyt mitään väärää. Aki rupesi selvittämään asiaa Kadille. Jarkko tuli tässä vaiheessa kuvaan mukaan, kun Aki selvitti häneltä, ymmärsikö hän, mitä äsken oli tapahtunut. Jarkko kertoi kuitenkin kahta eri tarinaa: Kadille, ettei ymmärtänyt ja Akille, että ymmärsi.

Riita paisui tästä ja Aki syytti Kadia valehtelijaksi, vaikka todellisuudessa Kadi ei tajunnut tai muistanut tapahtumia kokonaisuudessaan. Viimeistään tässä vaiheessa myös Kadi suuttui tosissaan ja Akin ja Kadin välille kehkeytyi kiihkeä väittely. Myös muut talon asukkaat liittyivät keskusteluun, osa ihmetellen, mistä oikein oli kyse.

Keskustelu, tai tarkemmin sanoen huutaminen, laajeni pois riidan varsinaisesta aiheesta. Puheeksi tuli mm. Kadin huono osallistuminen päivällä olleeseen tunnin tehtävään, joka meni Kadilla lähinnä nukkuessa. Etenkin Timo syytti Kadia vahvasti tehtävän pilamisesta. Puhetta riitti myös talon aamutoimista herätyksen yhteydessä.

Lopulta tilanne saatiin rauhoitettua ja asukkaat siirtyivät makuuhuoneisiin nukkumaan. Pienemmissä porukoissa asioiden puiminen jatkui, kumpikin osapuoli omalta kannaltaan (siis Aki ja Kadi). Asia ei ole missään nimessä loppuun käsitelty ja puhetta ja kenties muutakin on lähiaikoina odotettavissa. Esimerkiksi Kadi vannoi kostoa Akille ja uhkasi jopa, että Aki saa puurot naamaansa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.