Martina sai rangaistuksen, uniaika minuuttiin

Uudelle asukkaalle Martinalle tuntuu Big Brotherin säännöt olevan vaikeita sisäistää. Martina on rikkonut BB:n useita sääntökohtia ja hän on saanut tästä rangaistuksen.

Martina on puhunut paljon ulkomaailman asioista muille asukkaille, mitä on tapahtunut BB:n alkamisen jälkeen. Lisäksi hän on puhunut eräille asukkaille, kuten Saulille ja Kadille heidän suosiostaan katsojien keskuudessa.

BB ei katsonut tätä hyvällä ja antoi rangaistuksen. Asukkaille jätettiin uniaikaa vain yksi minuutti, kun sitä oli aamuherätyksen jälkeen noin tunti jäljellä. Martina on myös muita sääntökohtia rikkonut, kuten puhunut tuotannosta, mutta näistä ei tullut rangaistuksia.

Nyt asukkaat joutuvat jännittämään, onnistuuko viikkotehtävä. Tehtävän vaikeuttamiseksi BB sammutti myös talon television, joten heillä ei ole nyt käsitystä, miten aika kuluu, jos joku esimerkiksi nukahtaa.

Viikkotehtävän uniajan kehittyminen BB:n nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.