Myös VLP ja Turku Cable mukana BB-jakelussa - päivitetty 24.08.2007, 14:30

Saamiemme tietojen mukaan myös Vaasan Läänin Puhelin (VLP) ja Turku Cable (Turun Kaapelitelevisio) ovat mukana Big Brother 24/7 -kanavan jakelussa myös 2007. Sekä VLP että Turku Cable eivät tarjoa BB:tä lisämaksutta maksu-tv -asiakkailleen, kuten käytännössä kaikki muut operaattorit.

Kun muut operaattorit tarjoavat 24/7:aa lisämaksutta maksu-tv -palvelun oheen, VLP:llä ja Turku Cablella BB-kanava maksaa kaikille asiakkaille 28,90 € kaudelta viime vuoden tapaan. Vaasan ja Turun alueilla kaapelissa olevat eivät siis näillä näkymin pääse nauttimaan "ilmaisesta" BB:stä muiden kaapeliasiakkaiden tapaan.

Syytä, miksi VLP ja Turku Cable eivät tarjoa BB-etua maksu-tv -asiakkailleen ei ole tietoa. Ilmeisesti Subtv:n uudet ehdot eivät olleet vain hyväksyttävissä, vaan VLP ja Turku Cable tarjoavat BB-palvelun samoin ehdoin kuin vuosi sitten. Toisaalta vielä alkuviikosta oli vaara, ettei Welhon verkossa pääkaupunkiseudulla nähdä BB 24/7:aa Subtv:n muuttuneiden ehtojen takia, mutta Subtv ja Welho pääsivät sopimukseen viikon puolivälissä ja Welhonkin maksu-tv -asiakkaat näkevät BB:n lisämaksutta.

Perjantain jälkeen BB:n kaapelijakelun piirissä näyttäisi olevan käytännössä kaikki Suomen kaapelioperaattorit, eli Isoveljen peitto on yhtä hyvä kuin aikaisimpina vuosina. Todennäköisesti 24/7-kanavan katsojamäärä on tänä vuonna entistä isompi kaapelissa johtuen digiboksien ja digitelkkareiden kasvaneesta määrästä ja tietysti BB:n "ilmaisjakelusta" suurimmassa osassa maata.

Big Brother käynnistyy 24/7-palveluissa tiistaina 28.8.2007 ja Subtv:llä keskiviikkona 29.8.2007 klo 21.00. PlusTV aloittaa antenniverkossa BB 12/7 -lähetykset maanantaina 3.9.2007 klo 19.00 (lähetysaika joka päivä klo 19-07).

Lue myös:
24/7 tulee myös kaapeliin

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.