Neljä nimettiin häätöäänestykseen! - päivitetty 03.10.2007, 23:25

Keskiviikkona, kun julkistettiin kuudennen viikon häätöäänestyksen tulokset, Big Brother kuulutti ilmoille neljän asukkaan nimen. Tämä sivuaa Suomen Big Brotherin ennätystä nimettyjen määrässä häätöäänestyksessä.

Häätöuhan alle joutui nelikko Timo, Kadi, Niko ja Maxine. Timon nimeäminen tiedettiin jo etukäteen, koska Kadi oli nimennyt hänet suoraan häätöäänestykseen perjantaina punaisesta puhelimesta tulleen tehtävän vuoksi. Suurin yllätys tästä joukosta nimetyksi joutuminen oli Maxine.

Kaikkein raskaimmin nimetyksi tulemisen ottikin Maxine, joka tirautti itkut tuloksen julkitulon jälkeen. Itkuaan Maxine selitti, että hän tajusi, että nyt on mahdollisuus päästä kotiin. Maxinen talossa hehkuttamat synttärit olisivat ensi viikolla ja nyt ei tiedä, onko espoolaisneito tällöin talossa vai sen ulkopuolella.

Timo, Kadi ja Niko ottivat häädön rauhallisesti. Timo tiesi kohtalostaan jo etukäteen ja Kadi varmasti aavisti tilanteen, koska oli äänestyksessä jo viime viikolla. Nikollakin saatoi olla jotain tuntemuksia tästä, sillä hän on saanut kriittistä palautetta etenkin viheltelystään talossa.

Neljän asukkaan oleminen häätöäänestyksessä on toinen kerta Suomen BB:n historiassa. Edellisen kerran näin kävi 2005 neljännessä häätöäänestyksessä, johon olivat nimettynä Perttu, Hanna, Kathy ja Timo. Näistä tosin Timo joutui äänestykseen rangaistuksena puhuttuaan nimeämisistä, kun nyt kaikki ovat eräänlaisten nimeämisten perusteella. Kolmannen Big Brotherin Timo tosin joutui äänestykseen suoraan yhden asukkaan nimeämänä, kun muut joutuivat siihen normaalien nimeämisten kautta.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-sivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.