Piialle, Timolle ja Saulille palkinto

Perjantaisen Egypti-illan jälkeen BB-talon asukkaat viettivät krapulalauantaita. Iltapäivän ratoksi oli kuitenkin tarjolla viihdettä viime keskiviikkoisen viherolioviestin voittajille.

Ulkoavaruuden asukkaiden kaapattua maanantaina Big Brotherin, he järjestivät erilaisia tutkimuksia maan asukkaille. Yhtenä näistä oli viherolioviesti, jossa asukkaat kilpailivat kolmessa joukkueessa ja heidän tarkoituksenaan oli tuoda jalkovälissään kaalimatoja, eli dildoja radan toisesta päästä toiseen päähän.

Viherolioviestin voittajaksi selviytyi joukkue, jossa olivat Piia, Timo ja Sauli ja heidät palkittiin tästä BB:n toimesta lauantaina. Voittajajoukkue päästettiin talon palkintohuoneeseen, jossa he katsoivat elokuvan pikkupurtavan ja juotavan kera. Elokuvana oli Die Hard 4.0.

Elokuva piristi sopivasti krapulaista päivää, vaikka etenkin Piian kasvoilta näki, että edellisen illan juhlinta oli tehnyt tehtävänsä. Palkinnon ulkopuolelle jääneet spekuloivat, mitä kolmikko oli saanut ja he pitivät todennäköisenä juuri elokuvan katselua.

Piian, Timon ja Saulin palattua muiden seuraan elokuvan päätyttyä, he saivat kertoa katsomastaan elokuvasta. Voittajat kertoivat saaneensa elokuvan viherolioviestin voitosta ja he selittivät innokkaasti näkemästään toimintapätkästä. Osa asukkaista oli hieman katkerana, sillä jokaiselle olisi varmasti sopinut krapulapäiväksi elokuva mitä parhaiten. Pian kuitenkin jutut kääntyivät uusille urille ja päivän vietto jatkui rauhallisesti.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.