Uudistuksia Netti-tv 24/7:aan - päivitetty 20.08.2007, 17:32

Big Brotherin Netti-tv 24/7 avautui myyntiin maanantaina 20. elokuuta. Palvelun avautuessa selvisi myös joitakin uudistuksia, joita Netti-tv on kokenut edellisvuodesta. Netti-tv:ssä ei ole vielä lähetyksiä, mutta palvelua voi jo tilata.

Netti-tv on myynnissä maanantaihin 27. elokuuta saakka alennettuun hintaan 29,90 € kaudelta, jonka jälkeen hinta nousee 34,90 €:oon kaudelta. Tilatakseen koko kauden, on käyttäjän rekisteröidyttävä palveluun, jonka jälkeen BB-kauden voi tilata joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Tänä vuonna Netti-tv:ssä on joitakin uutuuksia, mutta perusidea pysyy silti samana. Vanhaan tapaan Netti-tv:ssä pystyy seuraamaan suorana talon tapahtumia kahdessa ohjaajan valitsemassa feedissä (Directors Cut, DC). Lisäksi katsojille tarjotaan huonekamerat molemmista makuuhuoneista ja pihalta. Netti-tv:n asiakaspalvelun mukaan tänä vuonna ei ole esim. Saunalahden asiakkaille tarjolla erityisetuja lisäkameroiden tai -feedien muodossa Netti-tv:ssä, vaan kaikki sisältö on tarjolla kaikille palvelun tilanneille.

Uutuuksina tämän vuoden nettilivessä ovat huonemixi, zoom-kamera, spyline ja monipuolisemmat tallenteet. Huonemixissä näkyy kolmesta eri tilasta (olohuone, sauna, suihku) kuvaa eri aikoina. Zoom-kamerassa katsojat pääsevät ohjailemaan olohuonekameraa tekstiviesteillä kauden käynnistyttyä. Spylinessä voi kuunnella kunkin asukkaan henkilökohtaisia mikrofoneja. Netti-tv:n tallennepalvelua on myös parannettu. Normaalien Netti-tv -klippien lisäksi sivuilla näkee kaikkien asukkaiden nimeämisperusteet kokonaisuudessaan ja ilmeisesti kaikki Subtv:n puolella esitetyt tv-lähetykset.

Näiden perusteella ajateltuna tuleva Netti-tv -tarjonta vaikuttaa hyvältä ja nyt ymmärtää hieman tuota hinnan nousua (normaalihinta 28.8.2007 lähtien). Mutta, jos haluaa hyötyä halvemmasta hinnasta, kannattaa toimia viimeistään ensi maanantaina, koska tarjous on voimassa vain viikon. Tiistaista 28. elokuuta lähtien hinta nousee siis viidellä eurolla.

Tilaa Big Brother 24/7 Netti-tv:hen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.