BB-haku alkaa 11. huhtikuuta, apuna myös astrologi - päivitetty 11.03.2008, 19:50

Sub julkisti tiistaina ennakkotietoja syksyllä alkavasta neljännestä Big Brother -kaudesta. "Kuka sinä oikeasti olet?" -teemaakantava BB2008 aloittaa asukashakukiertueen huhtikuussaja tällä kertaa hakuprosessissa on mukana myös astrologi. Casting-kiertue ulottuu nyt pohjoisemmaksi kuin vuosi sitten.

Big Brotheria juontavat tulevallakin kaudella Janne Kataja ja Vappu Pimiä. Juontajat jatkavat entisissä pesteissään, eli Janne Extran juontajana ja Vappu Talk Show'n juontajana. Vappu totesi MTV3:n Viihdeuutisille, ettei todellisia neuvotteluja jatkosta tarvinnut käydä, vaan häneltä kysyttiin suoraan, haluaako hän jatkaa. Janne puolestaan lupasi Viihdeuutisille, että alkavasta kaudesta tulee kaikkien aikojen BB.

Asukkaita haetaan viime vuoden tapaan hakukiertueella ympäri Suomea. Hakukiertue starttaa 11. huhtikuuta Helsingistä ja kiertueen aikana BB käy myös pohjoisemmassa Suomessa, kun Rovaniemi liittyy hakukaupunkeihin. Hakupaikkakuntia Helsinkiä ja Rovaniemeä lukuun ottamatta ei kerrottu, eikä myöskään hakukaupunkien määrää. Viime vuonna asukkaita haettiin viideltä paikkakunnalta (Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu ja Turku) sekä erillisen videohaun avulla. Asukashaussa yhtenä tarkastelukohtana asukkaita valittaessa on tähtikartta, joten siksi astrologia tarvitaan ensimmäistä kertaa Suomen BB:n historiassa. Astrologina ohjelmassa toimii Tuija Uusitalo.

Uudistuksia jälleen luvassa

Kuten BB-formaattiin kuuluu, joka vuosi pitäisi olla jotain uutta. Niin nytkin, tai niin ainakin on luvattu. Tosin viime vuonnakin luvattiin yhtä ja toista, mutta aika monessa petyttiin enemmän tai vähemmän. BB-fanien mielestä yksi tärkeimmistä elementeistä on luonnollisesti talo ja sen uudistumista on odotettu joka vuosi ensimmäisen kauden jälkeen. Sisustusta on toki uusittu joka vuosi, mutta siihen se on jäänyt. Jälleen kerran ollaan lupaamassa uudistettua taloa, vaikka Janne tosin sanoi, ettei ole tietoa, siirretäänkö seiniä.

Jo helmikuussa Janne kertoi Kultainen TV -gaalassa, että tämän vuoden BB tulee olemaan kansainvälisempi. Spekulaatioita on heitetty, tarkoittaako se tuotannon järjestämistä ulkomailla, asukasvaihtoa muun maan BB:n kanssa vai mitä? Vappu totesi Subin tiedotustilaisuudessa MTV3:lle, että "Me mennään sinne minne käsketään. Toivottavasti meidän ei tarvitse lähteä Tallinnaan". Onko tuo sitten paljastus vai vain yleistä spekulaatioita, etteivät juontajat todella tiedä tulevaisuudesta, kuten väittävät?

Aika näyttää, minkälaiseksi BB lopulta muodostuu. Seuraava etappi on asukashaun käynnistyminen huhtikuun 11. päivä, josta informoidaan myöhemmin lisää. Neljäs Big Brother -kausi käynnistyy Subilla luultavasti tutulla paikallaan elo-syyskuun vaihteessa.

Lue lisää MTV3:n Viihdeuutisten nettisivuilta:
Big Brother: Kuka sinä oikeasti olet?
Vappu uudesta BB:stä: Toivottavasti ei pidä lähteä Tallinnaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.