Kausi 2008

Uutisia Suomen Big Brotherin neljänneltä kaudelta vuodelta 2008. Tuoreimmat uutiset löytyvät täältä.

Kausi pakettiin arviointisarjassa

Sivustomme BB-Toimitus teki Big Brother -kauden päätteeksi artikkelisarjan, jossa arvioitiin kulunut kausi kolmessa eri osassa. Artikkelisarjassa on arvioitu talon tapahtumat, asukkaat ja tuotannon taso TV-lähetyksissä ja Live-palveluissa.

Julkaisimme kaksi ensimmäistä osaa jo joulukuun alkupuolella. Ensimmäisessä osassa kävimme talon tapahtumia läp...

Big Brother sai huomautuksen Viestintävirastolta

Suomen neljäs Big Brother -kausi on yhtä ohjelmaa vaille valmis, mutta vielä ohjelma sai hieman ikävää julkisuutta. Viestintävirasto antoi Big Brotherille huomautuksen televisio- ja radiolain rikkomisesta tiistaina.

Huomautus koskee alkukaudesta, syyskuun neljäs päivä nähtyä Big Brother Game -ohjelmaa. BB Gamesta tehdyn katsojavalituksen peru...

Anniina BB:n Voittajan viikossa

Big Brother 2008:n viimeinen lähetys nähdään torstaina (uusinta perjantaina), kun Subilla esitetään voittajan viikko. Puolituntisessa dokumentissa nähdään, kuinka BB-voittaja Anniinan ensimmäinen viikko ulkomaailmassa on sujunut.

Voittajan viikko -ohjelmassa seurataan Anniinan elämää Finaalilähetyksen kameroiden sammumisen jälkeisestä ajasta viikko...

Parhaat palat kokoavat BB-kauden

Vuosi lähenee loppuaan ja niin myös BB-ohjelmat. Tänä vuonna on jäljellä enää kaksi uutta BB-aiheista ohjelmaa ja ensimmäinen niistä on tällä viikolla esitettävä BB:n Parhaat palat.

Subilla torstaina 11. joulukuuta klo 21.30 nähtävässä puolituntisessa koosteohjelmassa nähdään vielä kerran Big Brother 2008:n huippuhetkiä. Ohjelma uusitaan Subilla per...

BB-Finaali teki jälleen Subin katsojaennätyksen

Huippusuosittu Big Brotherin neljäs kausi piti pintansa loppuun saakka. Sunnuntaina Finaaliin huipentunut kausi teki viimeiseen suoraan lähetykseen Subin kaikkien aikojen katsojaennätyksen tähän mennessä.

Neljännen kauden Finaali keräsi keskikatsojamäärältään suurimman yleisön Subin historiassa. Kaksituntista Finaalia seurasi keskimäärin 676 000 kat...

Live-arkisto: Big Brother 2008 Finaali 30.11.2008

Tervetuloa Big Brother 2008 Finaalipäivän seurantasivulle. Tällä sivulla seurasimme BB2008-Finaalipäivän etenemistä ja suoraa BB-Finaalia Subilta sunnuntaina 30.11.2008. Alapuolelta näet päivän kulun pääpiirteittäin aikajärjestyksessä sivun alalaidasta lukien.

Big Brother palaa asiaan 2009! - päivitetty 01.12.2008, 01:02

Vuoden 2008 Big Brother on päättynyt, mutta BB:stä nähdään vielä ainakin viides kausi. BB palaa asiaan jälleen ensi vuonna, kerrottiin sunnuntaina käydyn Finaalilähetyksen lopuksi.

Tämän vuoden BB-Finaalin lopussa juontaja Vappu Pimiä ilmoitti, että Big Brother tulee jälleen ensi vuonna. Se tulee olemaan järjestyksessään viides BB-kausi Suomessa.

En...

Anniina on Big Brother 2008 -voittaja! - päivitetty 01.12.2008, 00:48

Suomen neljäs Big Brother -kausi on päättynyt. Finaalinelikosta Big Brother 2008 -voittajaksi selviytyi Anniina. Anniinasta tuli ensimmäinen kesken kauden tullut asukas, joka voitti Suomen Big Brotherin.

Anniina päihitti Finaaliäänestyksessä Teron, Johanin ja Jarmon. Anniina keräsi äänestyksessä eniten plusääniä ja hänen kokonaisäänensä olivat +21,6...

Big Brother 2008 huipentuu tänään Finaaliin! - päivitetty 30.11.2008, 13:40

Suomen Big Brotherin neljättä kautta on kohta takana 97 päivää ja Finaali häämöttää enää joidenkin tuntien päässä. Tänään sunnuntaina ratkeaa suorassa Finaalilähetyksessä, kuka finaalinelikosta vie kisan voittopotin, 50 000 euroa.

Big Brotherin Finaaliin selviytyivät tänä vuonna Anniina, Jarmo, Johan ja Tero. Yksi heistä kuittaa BB:n 50 000 euron...

Muisteloita BB-talon loppubileissä - päivitetty 29.11.2008, 20:55

Perjantaina Big Brotherin finaalinelikko pääsi juhlimaan BB-talossa päättäjäisbileitä. Ohjelma sisälsi muisteloita, musiikkia, pizzaa ja tietysti alkoholipitoista juomaa.

Viimeinen BB-viikonloppu neljännellä kaudella aloitettiin päättäjäisbileillä. BB-talon kuntosali oli suljettu torstaina ja sinne oli rakennettu muisteluhuone, jossa oli viikko...

Finaalipäivän Liveseuranta sivustolla sunnuntaina

Big Brother 2008 -Finaali on sunnuntaina, jolloin huipentuu reilu kolmikuukautinen rupeama Isoveljen talossa. Finaalin kunniaksi, seuraamme finaalipäivää uudessa Liveseurantaosiossa.

Aloitamme Liveseurannan sunnuntaiaamuna, kun finalistit heräävät viimeiseen päiväänsä BB-talossa. Raportoimme seurantaan viimeisen päivän tapahtumat, joka huipentuu kak...

Asukkaat onnistuivat viimeisessä viikkotehtävässä, Johan voitti Playstationin

Tämän Big Brother -kauden viimeisessä viikkotehtävässä asukkaiden oli pelata Playstationilla Little Big Planet -peliä. Viikkotehtävä huipentui torstaina tehtäväalueelle tehtyyn tehtävärataan, jossa oli luvassa yhdelle asukkaalle myös henkilökohtainen palkinto.

Maanantaista lähtien asukkaat ovat pelanneet Little Big Planetia (LBP). Asukkaat saivat...

Terolle ja Jarmolle rangaistus OOO-kiellon rikkomisesta

Keskiviikkona Big Brother rankaisi Teroa ja Jarmoa OOO-kiellon rikkomisesta varsin hauskalla tavalla. Sananmukaisesti BB kyykytti miehiä OOO-hokeman kera.

Asukkaille oli annettu sunnuntain häädön jälkeen OOO-kielto. Tämän aikana asukkaat eivät saa hokea "OOO" tai muuten he saavat rangaistuksen. Jari-Matti toi hokeman aikoinaan taloon ja...

Finaaliäänestys käynnistyi! - päivitetty 24.11.2008, 20:06

Big Brotherissa on jäljellä enää neljä asukasta ja yksi viikko. On aika ratkaista voittaja ja se ratkeaa Finaaliäänestyksessä, joka käynnistyi maanantain BB Extra -lähetyksessä.

Neljännen BB-kauden finalistit ovat Anniina, Jarmo, Johan ja Tero. Voittotaistelu käydään heidän välillään. Tämän vuoden Finaaliäänestyksessä voi ensimmäistä kertaa antaa su...

Viimeinen viikkotehtävä: Pieni suuri planeetta - päivitetty 24.11.2008, 18:09

Big Brother -talon neljä viimeistä asukasta, eli finaalinelikko sai kauden viimeisen viikkotehtävän maanantaina iltapäivällä. Asukkaat saivat tehtäväkseen pelata Playstationilla Little Big Planet -peliä ja ostaa siihen harjoitusaikaa.

Finalisteista ainakin miehet epäilivät, ettei viimeisellä viikolla tulisi ollenkaan viikkotehtävää. He olivat sitä m...

Munya sijoittui kolmanneksi Afrikan BB:ssä

Suomen Big Brotherissa asukasvaihdossa Afrikan BB:stä ollut Munya sijoittui kolmanneksi Afrikan BB:n kolmannella tuotantokaudella. Voiton vei Ricco ja toiseksi sijoittui Hazel.

Munya vieraili Suomessa viikolla 9. Hän saapui Suomen BB-taloon sunnuntaina 19. lokakuuta, samana päivänä, kun Marianne häädettiin talosta. Zimbabwelainen sai viettää var...

Alex, Anna ja Tuuli häädettiin viikko ennen Finaalia - päivitetty 24.11.2008, 01:31

Suomen Big Brotherin neljännen tuotantokauden viimeisessä häätöäänestyksessä häädettiin peräti kolme asukasta. Vain viikko ennen BB-Finaalia Big Brother -talosta joutuivat poistumaan Alex, Anna ja Tuuli. Vuoden 2008 Big Brother -Finalistit ovat Anniina, Jarmo, Johan ja Tero.

Kaikki asukkaat oli nimetty kauden viimeiseen häätöäänestykseen BB:n toim...

Milloin viikkotehtävä loppuu?

Kauden toiseksi viimeinen viikkotehtävä venyi perjantaille. Tuttuun tapaan päivän mittaan asukkaille esitettiin klippejä kauden varrelta, äänestystilanteita ja päivän ohjelmaan kuului myös päivätehtävä.

Viikkotehtävä ei päättynytkään torstaina, vaan ainakin yksi lisäpäivä siihen tuli. Torstai oli ollut tunnetilaltaan selvästi viikon rauhallisin päiv...

Viikkotehtävä jatkuu perjantaille

Asukkaiden maanantaina saama viikkotehtävä jatkuu ainakin päivällä normaaliaikataulusta. Kauden 12. viikkotehtävä ei päättynytkään torstaina, vaan videoklippejä ja äänestystilanteita tullaan näkemään vielä perjantaina.

Big Brotherin tavoitteena on selvästi ollut saada asukkaiden välejä repeilemään ja hajottamaan heitä henkisesti. Vielä tiistaina näy...

Kahdenlaisia tuntemuksia keskiviikon klipeistä

Keskiviikkona videoklippien ja äänestystilanteen esittäminen BB-talon televisiosta jatkui. "Puukonkieliset uutiset", kuten asukkaat näitä kutsuivat, kiristivät aluksi asukkaiden välejä, mutta iltaa kohti tunnelma rentoutui.

Asukkaiden viikkotehtävänä oli olla häätöäänestyksessä, johon BB oli heidät kaikki nimennyt. Lisäksi heidän nähtäväkseen annett...

Videoklippejä ja äänestystilanteita näkyi tv-ruudulta

Toiseksi viimeinen viikkotehtävä käynnistyi toden teolla tiistaina. Päivätehtävän lisäksi asukkaat saivat nähtäväkseen luvattuja äänestystilanteita ja näiden lisäksi BB:llä oli asukkaille yllätys, sillä heille näytettiin videoklippejä kauden varrelta.

Viikkotehtävässä asukkaat saavat talon televisioon ajoittain äänestystilanteita käynnissä olevasta...

Viimeinen häätöäänestys käynnistyi, triplahäätö sunnuntaina - päivitetty 17.11.2008, 20:59

Suomen Big Brotherin neljännen tuotantokauden viimeinen häätöäänestys käynnistyi maanantain BB Extrassa. Kaikki asukkaat ovat nimettynä BB:n toimesta.

Asukkaat saivat tiedon äänestyksessä olostaan samassa yhteydessä, kun BB antoi heille viikkotehtävän. He eivät olleet uskoa tietoa, että he ovat kaikki äänestyksessä. Asukkaat kävivät päivällä nimeämä...

Kaikki asukkaat häätöäänestykseen, viikkotehtävä liittyy äänestykseen - päivitetty 17.11.2008, 20:56

Big Brotherin viimeinen häätöäänestys käynnistyi tänään, johon BB on nimennyt kaikki BB-talon seitsemän asukasta. Myös BB:n toiseksi viimeisen viikon viikkotehtävä liittyy häätöäänestykseen.

Sunnuntain Talk Show'ssa katsojille paljastettiin, että kaikki asukkaat on nimetty tämän viikon häätöäänestykseen BB:n toimesta. Tämä on viimeinen häätöääne...

Henna on 12. häädetty

Talon uusimmasta asukkaasta, Hennasta, tuli BB-talon 12. häädetty asukas. Alkuperäisasukkaisiin kuuluva Tero selvisi häätöäänestyksestä selvällä erolla.

Häätöäänestys oli erittäin selvä. Hennan ja Teron välinen ero oli 44,74 prosenttiyksikköä. Henna meni miinukselle 27,99 % ja Tero jäi plussalle 16,75 %. Tulos oli kaikkien ennusteiden mukainen.

Tulos...

Talk Show'ssa paljastettiin häätöäänestyksen yllätyskäänne! - päivitetty 16.11.2008, 22:42

Big Brother -talosta häädettiin sunnuntaina yksi asukas, mutta tulevalla viikolla häädettäviä asukkaita on peräti kolme! Kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä, joka kerrotaan asukkaille maanantaina.

BB:n loppuhetkillä tapahtuu vielä yllättäviä käänteitä ja yksi paljastettiin illan Talk Show'ssa. Juontaja Vappu Pimiä kertoi, että maanantaina BB...

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.