Janne Kataja: Tuleva kausi kansainvälisempi - päivitetty 11.02.2008, 13:32

Big Brother Extra -juontaja Janne Katajan suusta kuultiin ensimmäinen paljastus kautta 2008 koskien Kultainen TV -gaalassa. Big Brother oli myös palkittujen ohjelmien joukossa Kultainen TV -gaalassa.

Big Brother palkittiin Kultainen TV -gaalassa parhaana monimediatuotantona "Multimedia 360 astetta" -kategoriassa. Palkinto ohjelmalle jaettiin jo ennen suoran gaalatelevisioinnin alkua. Lisäksi Janne Kataja oli kolmen parhaan joukossa katsojien valitsemassa "Paras miesesiintyjä 2007" -kategoriassa, jonka voiton vei Risto Kaskilahti.

Big Brotherin viime kauden juontajia, Vappu Pimiää ja Janne Katajaa haastateltaessa ja palkinnosta onniteltaessa MTV3:n gaalalähetyksessä, kertoi Janne paljastuksen tulevaa kautta koskien. Jannen mukaan Big Brother -kaudesta 2008 on luvassa kansainvälisempi kuin koskaan.

Mitä tämä sitten tarkoittaakaan, ei ole vielä tietoa. Todennäköisesti tämä liittynee kauden teemaan, sillä asukashaku ei ole vielä alkanut, joten se ei voi liittyä talon uusiin asukkaisiin. BB:n tuotantoyhtiö Metronome ei kommentoinut Jannen paljastusta MTV3:n Viihdeuutisille maanantaina, mutta sen Metronome oli MTV3:lle paljastanut, että uuden kauden asukashaku käynnistyy huhtikuussa.

Jannen vastauksesta on ehkä pääteltävissä, että Janne on mukana myös tämän vuoden tuotannossa, mutta tästä tai Vapun mukanaolosta ei ole vahvistusta. Vielä tammikuun puolivälissä Vappu kertoi MTV3:n Viihdeuutisille, ettei häntä ollut kysytty, eikä neuvotteluja ollut aloitettu hänen osaltaan tulevasta BB:stä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.