Elektroniikkalaitteiden kierrätystä nimeämiskilpailussa

Slummilaisilla on edessään jälleen nimeämisoikeuden hankkiminen uuden viikon alkaessa. Tällä kertaa he pääsevät tutustumaan kierrätyksen saloihin.

Tehtäväalueelle oli tuotu paljon elektroniikkaromua, jota slummilaisten tulisi kierrättää. Slummilaisten tulee purkaa laitteet niin pieniin osiin kuin mahdollista ja laittaa kaikki oikeisiin romulajeihin. Slummin asukkaat saivat tehtävää varten asianmukaiset työkalut ja suojavarusteet. BB tarjosi lisäksi tehtäväalueelle slummilaiselle evästä ja tupakkaa.

Kierrätystehtävään käytiin käsiksi hyvällä asenteella, vaikka vain hetkeä ennen tehtävän alkua Esa J. oli siirretty rangaistuksena slummin puolelle. Tunnelma oli BB-talossa lähes räjähdysaltis, kun Esa J. purki pettymystään siirron takia. Tehtävä kuitenkin lähti ohjeiden luvun ja pienen harjoittelun jälkeen hyvin liikkeelle.

Tehtävää joudutaan tekemään mahdollisesti aina keskiviikkoon saakka, jolloin nimeämiskilpailun on tarkoitus päättyä. Romua on ainakin tehtäväalueella enemmän kuin tarpeeksi. Iltapäivällä ja illalla slummin asukkaat tekivät kaksi pätkää, joiden välissä oli tauko. Toisen pätkän jälkeen oli myös tauko ja puolilta öin slummilaiset lähtivät yövuoroon.

Yövuoro jatkui vielä tätä kirjoitettaessa, eikä vuoron päättyminen ole tiedossa. Samalla, kun slummilaiset ahersivat, paratiisilaiset saivat BB:ltä juhlat. Paratiisin asukkaat nauttivat mukavasta illasta alkoholitarjoiluin ja iltaan kuului myös sauna ja poreallas.

Lue myös:
Nimeämiskilpailun tehtävänanto Subin BB-nettisivuilla
Rangaistus: Esat vaihtoivat paikkoja

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.