Esa J. häädettiin kuudentena

Kuuden asukkaan häätöäänestyksessä BB-talosta häädettiin Esa J. Häätöäänestyksen tulos yllätti kaikki asukkaat ja taloon jäi Esa J:n lähdön jälkeen epäuskoinen porukka.

Big Brother oli pistänyt tällä viikolla peräti kuusi asukasta häätöäänestykseen. Äänestykseen joutuivat kuuden nimeämispisteet Marko ja Esa A. sekä neljän nimeämispisteen Esa J., Sampo, Kätlin ja Toni.

Tämänviikkoisesta häätöäänestyksestä muodostui lopulta kahden kauppa: Esa J. ja Marko kävivät tiukkaa taistelua häädetyn paikasta. Muut häätöuhan alla olleet olivat kohtuullisen selkeästi turvassa. Kätlin ja Esa A. jäivät niukasti plussalle, muut olivat miinuksella.

Marko ja Esa J. olivat ylivoimaisesti eniten miinuksella. Esa J. jäi lopputuloksissa -11,57 %:iin ja Marko 11,10 %:iin. Heidän välinen eronsa oli siis 0,47 prosenttiyksikköä. Häädetyn Esa J:n ja eniten turvassa olleen Kätlinin ero oli 12,73 prosenttiyksikköä.

Esa J:n putoaminen oli shokki kaikille asukkaille. Asukkaat eivät odottaneet Esa J:n olevan seuraava häädetty. Minna, joka oli Esa J:n läheisin henkilö talossa, näytti ottaneen häädön varsin rauhallisesti. Ainakin ulkokuori pysyi tyynenä, melkein voisi sanoa kovana. Sisällä varmasti kiehui, koska Esa J. ovat olleet todella läheisiä, peitonheilutteluineen.

Vapun haastattelussa Esa J. totesi, että Minna on nainen hänen raameihinsa. Esa J. sanoi, että he tapaavat varmasti ulkomaailmassa. Omien hermojensa menetyksiin hän totesi, että ne ovat aikoinaan ulkomaailmassa menneet pahemminkin. Hän ei kuitenkaan ryhtynyt peittelemään tunteitaan, muutamia ensimmäisiä viikkoja lukuun ottamatta.

Alkuperäisasukkaisiin kuuluneen Esa J:n häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta, joista alkuperäisasukkaita on tällä hetkellä seitsemän.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Esa J. häädettiin talosta kuudentena
Näistä Esa J. muistetaan
Esa J. Vapun haastattelussa: Minna sopii mun raameihin!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.