Justiina voitti päällikkökilpailun, siirtyi paratiisiin - päivitetty 01.10.2009, 15:51

Torstaina järjestettiin jälleen päällikkökilpailu. Ensimmäistä kertaa päällikkökilpailun voitti slummin asukas, joka voitettuaan siirtyi paratiisin asukkaaksi.

Päällikkökilpailuna oli lasikuulien etsintä. Asukkaat saivat tehtäväksi etsiä tehtäväalueelta erikokoisia lasikuulia, aikaa heillä oli 15 minuuttia. Kuulat oli piilotettu oksapöheikön sisään, josta asukkaat niitä etsivät BB:n annettua luvan aloittaa tehtävä.

Lasikuulat kerättiin pussukoihin, jotka oli nimikoitu jokaiselle asukkaalle. Eniten kuulia keränneestä asukkaasta tulisi BB-talon seuraava päällikkö. Tehtävän aikana tai sen jälkeen kuulia ei saanut laskea. Kun tehtävä oli päättynyt, vei viime viikon päällikkökisan voittanut Sampo kaikki pussukat päiväkirjahuoneeseen laskemista varten.

Tulosten laskemisen jälkeen ilmoitettiin päällikkökisan voittaja. Jo ennen tulosten julkistamista asukkaat veikkailivat Justiinan olevan voittaja, sillä hänellä näytti olevan eniten kuulia. Tosin pienen kysymysmerkin Justiinan suoritukselle aiheutti tehtävän alkupuolella tehty huudahdus "jee, mä löysin ekan". Voitaisiinko tämä tulkita laskemiseksi, vaikka se oli ohjeissa kielletty?

Pelko oli kuitenkin turha, sillä BB julisti Justiinan BB-talon uudeksi päälliköksi. Justiina on ensimmäinen päällikkö, joka tulee slummin puolelta. Päällikkönä Justiina nousi automaattisesti paratiisiin ja hän joutui päättämään yhden asukkaan, joka siirtyy slumiin. Muutaman tunnin päällikkönä olon jälkeen Justiina siirsi Esa A:n slummiin, jossa mies on kertonut viihtyvänsä.

Pientä närää slummien keskuudessa Justiinan valinta aiheutti, esimerkiksi Sami totesi olevansa aika katkera Sampolle, joka aloittaa jo neljättä viikkoa paratiisissa. Kolmesta viikosta paratiisissa Sampo on viettänyt kaksi BB-talon päällikkönä. Jako mennee vielä uusiksi perjantaina, sillä BB on luvannut, että perjantaisin päällikkö saa tehdä uusjaon. BB tosin päättää, kuinka moni siirtyy puolelta toiselle.

Uutena päällikkönä Justiinalla on koskemattomuus tänään pidettävissä nimeämisissä. Nimeämisten tulokset julkistetaan tämän illan BB Extrassa.

Asukkaiden keräämien kuulien määrät:

Justiina  67
Sami 52
Toni 47
Aso 46
Esa J. 42
Sampo 31
Kätlin 28
Dana 28
Minna 22
Esa A. 15
Marko 13

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Päällikkökilpailun tehtäväkuvaus
Päällikkökilpailut tulokset

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.