Kahtiajako päättyy maanantaina! - päivitetty 23.10.2009, 20:58

Suuri mullistus odottaa Big Brother -taloa ensi maanantaina, kertovat BB-nettisivut. Kauden puheenaihe, asukkaiden ja talon kahtiajako, päättyy silloin!

Perjantaina uutisoitiin BB-nettisivuilla, että BB-talon kahtiajako paratiisiin ja slummiin päättyy ensi maanantaina. Asukkaat saavat juhlat kahtiajaon purun kunniaksi. Kahtiajaon purkua ja sen juhlintaa voi seurata maanantaina 24/7-palvelusta ja BB Extra -lähetyksessä.

Kauden suurimman uudistuksen purku alkaa siis maanantaina. Seitsemän viikkoa kestänyt jako poistuu ja samalla taloa ja pihaa halkonut raja-aita poistuu. Slummin asukkaiden nimeämiskilpailut ovat näin ollen historiaa, mutta miten käy päällikkökilpailun?

Jaon poistumisen lisäksi BB harkitsee talon sääntöihin varsin radikaalia muutosta. Tulevaisuudessa on mahdollista, että asukkaat saisivat juonitella toistensa kanssa vapaasti, eli saisivat puhua nimeämisistä. Aiemmin tämä on ollut talossa jyrkästi kiellettyä. Tänä vuonna kaikki näyttäisi olevan todellakin toisin!

Kahtiajaon purkua päästään juhlimaan ensi maanantaina. Tarkemmat yksityiskohdat aikataulusta ja BB:n jatkosta tämän jälkeen ovat kuitenkin hämärän peitossa. Ennen kahtiajakoa taloon tulleet 14 alkuperäisasukasta viettivät kymmenen päivää yhtenäisessä talossa.

Big Brother palaa varmasti asiaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.