Kuusi asukasta häätöäänestykseen! - päivitetty 01.10.2009, 20:31

Tämän viikon häätöäänestyksessä nähdään peräti kuusi asukasta. Häätöuhan alla kuudennella viikolla ovat Esa A., Marko, Kätlin, Sampo, Toni ja Esa J.

Big Brother laittoi häätöäänestykseen ennätysmäärän asukkaita, sillä kuusi on eniten koskaan häätöäänestyksessä olleita nimeämisten perusteella. Sääntöjä on hieman sovellettu, sillä Esa A. ja Marko joutuivat äänestykseen kuudella nimeämispisteellä ja loput neljällä nimeämispisteellä.

Häätöäänestysten konkari Kätlin oli hieman yllättynyt heti tuoreeltaan kuullessaan tuoreimmasta nimeämisestään. Virolaissyntyinen neitokainen ei kuitenkaan hirveästi halunnut stressata tulevaa sunnuntaita. Mitään suuria tunteenpurkauksia ei talossa muutenkaan nähty nimeämistulosten kuulemisen jälkeen.

Asukkaiden joukossa spekulointi kävi kuumana, kuinka monta sunnuntaina talosta lähtee. Moni uskoi, että enemmän kuin yksi lähtee, pääsääntöisesti veikattiin kahta tai kolmea lähtevien määräksi. Todellisuudessa talosta sunnuntaina häädetään vain yksi asukas.

Talosta kuudentena häädettävä asukas selviää tuttuun tapaan ensi sunnuntain Talk Show'ssa.

Katso myös:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.