Ragnar häädettiin viidentenä - päivitetty 27.09.2009, 23:20

Sunnuntaina oli jälleen häädön aika. Kätlin ja Ragnar olivat häätöuhan alla ja viidentenä BB-talosta häädettiin Ragnar.

Illan Talk Show'n alkaessa Kätlin oli vielä lähdössä, mutta pian Ragnar putosi lähtijän paikalle, eikä siitä enää luopunut. Ero Kätlinin ja Ragnarin välillä kävi pahimmillaan 15 prosenttiyksikössä, mutta lopulta kaksikon eron oli 9,8 prosenttiyksikköä. Ragnar jäi lopputuloksissa -7,3 %:iin, kun Kätlinin tulos oli +2,5 %.

Häätöhetkellä Kätlin oli yllättynyt kuullessaan, että jää taloon. Ragnar otti tilanteen rauhallisesti, mutta Ragnarin läheisin ystävä talossa, Dana, puhkesi kyyneliin. Monet talossa olivat yllättyneitä. BB-talon päällikkö Sampo totesi Ragnarin poistuttua talosta, ettei Kätlin ole poistumassa talosta vielä vähään aikaan. Justiina sanoi myös, ettei halua Kätliniä vastaan häätöäänestyksessä, jota monet myötäilivät.

Vapun haastattelussa Ragnar myönsi, että on hieman itsekäs ja totesi, että eikö kaikkien vähän pitäisi. Ragnar puolusteli mm. ruokien hamstrausta sillä, että hänellä oli nälkä. Ragnarin mukaan perjantainen käsipeli Sammon kanssa ei ollut häneltä laskelmoitu temppu yrittää pysyä talossa.

Ragnarin häädön jälkeen taloon jäi 12 asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Ragnar häädettiin - Dana murtui kyyneliin
Näistä Ragnar muistetaan!
Ragnar Vapun haastattelussa: Ihastuin Sampoon pikkiriikkisen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.