Sampo kertoi Ninon poistamisen syyn - päivitetty 29.09.2009, 17:04

Tämän tuotantokauden näkyvin hahmo, Nino, poistettiin iltapäivällä BB-talosta. Syynä helsinkiläisen poistamiseen oli Sampon yksityisyyden loukkaaminen.

Big Brother -tuotannolta ei ole virallista ilmoitusta Ninon sääntörikkomuksen syystä ole tullut. Sampo kuitenkin paljasti Ninon poistamissyyn asukkaiden kesken käydyssä keskustelussa. Big Brother oli käskenyt asukkaat koolle sohvaryhmän ääreen käsittelemään poistamisen aiheuttamia tuntemuksia.

Toimituksessamme ja eri medioissa spekuloitu Ninon viimeöinen Sampon käpälöinti oli lopulta syynä. Yöllä Sampo ja Nino olivat menossa bileiden jälkeen nukkumaan, kun Nino halusi tehdä tuttavuutta Sampon boksereiden sisään. Nino saikin kätensä sinne, jolloin Sampo kimmastui ja pyysi huutaen useaan kertaan Ninoa lopettamaan. Lopullisesti Nino saatiin lopettamaan, kun BB käski paratiisin asukkaat nukkumaan.

Syystä kertoessaan Sampo oli itku kurkussa ja Sampo korosti, että poistamispäätös oli tuotannon, eikä Sampo voinut siihen vaikuttaa. Big Brother -talossa väkivaltainen, uhkaava ja seksuaalisesti tai muuten hyökkäävä käytös on kielletty. Yleensä näistä on rangaistu suoralla talosta poistamisella.

Sampo muistutti keskustelussa, että vaikka tilanne tuntuu asukkaiden keskuudessa, että se oli "läppää", se ei tuotannon tai yleisön silmissä välttämättä siltä näytä. "Säännöt on sääntöjä", sanoi Sampo. Konkretisoidakseen tilannetta Sampo pohti, että mitä jos tilanteessa olisikin ollut mies ja nainen, jolloin ahdistelija olisi poistettu välittömästi. Kyse oli siis seksuaalisesta ahdistelusta, muut asukkaat hiljaa kommentoivat.

Keskustelu asukkaiden kesken sujui rauhallisesti ja kommentteja tuli harvakseltaan. Osalle asukkaista Nino jäi etäisemmäksi kuin toisille, mutta kaikki olivat yhtä mieltä, että talosta tulee ainakin hetkeksi hiljaisempi. Nino oli todella näkyvä hahmo talossa, kuten esimerkiksi viime vuoden Niko, joka myös joutui ulos talosta sääntörikkomuksen vuoksi. Niko joutui ulos talosta heitettyään viinilasilla Mariannea talossa järjestetyissä bileissä.

Nino tuli talossa tunnetuksi kujeilevaksi ja varsin seksuaalisesti aktiiviseksi. Ainakin jutut pyörivät paljon seksin ympärillä. Nino oli talon miehistä kiinnostunut erityisesti Samposta ja jo häädetystä Ragnarista. Lähes jo ahdistelulta vaikutteneelta tilanteissa Nino välillä roikkui joko Sampossa tai Ragnarissa. Koskaan aikaisemmin tilanne ei edennyt kuitenkaan vastapuolen boksereiden sisään. Ninon ongelmana oli myös se, ettei hän osannut lopettaa tilanteita, vaikka vastapuoli kohteliaasti yritti sanoa "ei" tai "lopeta".

Sampon saaman tiedon mukaan Nino on kuitenkin kunnossa, eikä hänellä ole hätää. Elämä jatkuu myös BB-talossa tapahtuman jälkeen.

Lue myös:
Nino on poistettu Big Brother -talosta!
Big Brother on poistanut Ninon talosta (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.