Saranna, Iida, Stephania ja Antti ovat uudet asukkaat

Big Brother -talo sai neljä uutta asukasta sunnuntain Talk Show'ssa. Talo sai kolme naista ja yhden miehen, jolloin talon asukasmäärä nousi kerralla yli kymmeneen.

Uudet asukkaat saatiin taloon vain muutamia hetkiä Minnan häädön jälkeen. Kaikki neljä uutta asukasta astuivat taloon samalla ovenavauksella. Kirkuna oli jälleen korviasärkevä asukkaiden astuessa taloon.

Uudet naiset ovat nimeltään Saranna, Stephana ja Iida. Ainoana miessukupuolta uusissa tulokkaissa edustaa Antti. Saranna ja Stephana ovat kotoisin Helsingistä, Iida Espoosta ja Antti Kuopiosta. Iida on uusista asukkaista nuorin, 19-vuotias, Antti on vanhin, 30-vuotias.

Big Brother tarjosi uusien asukkaiden kunniaksi paratiisin asukkaille kaksi pulloa kuohujuomaa, joka katosi pikaisesti asukkaiden kurkuista alas. Tutustumisprosessi käynnistyi aluksi perinteisellä henkilöesittelyllä, paikkojen esittelyllä ja kahdenkeskisillä keskusteluilla. Hämmentyneitä tuntemuksia uusien ja vanhojen asukkaiden joukoissa oli paljon pitkin iltaa.

BB-talossa on uusien asukkaiden myötä nyt 12 asukasta. Kautta on jäljellä vielä kuusi viikkoa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.