Eetu voitti musiikkitietovisan semifinaalin, sai soiton ulkomaailmasta

Viikkotehtävä ja rinnakkaisviikkotehtävä jatkuivat jälleen tiistaina. Rinnakkaisviikkotehtävänä olleessa musiikkitietokilpailussa oli tänään jaossa yllätyspalkinto.

Varsinaisessa viikkotehtävässä asukkaat jatkoivat puolueidensa vaalikampanjoiden parissa. Asukkaat saivat BB:ltä lisää rekvisiittaa, jolla heidän piti luoda puolueelleen kampanjailme sekä miettiä vaalilupaukset ja vaalilauseet.

Tiistain päivätehtävässä piti myös luoda itselleen yksilökampanjat. Asukkaiden piti pohtia, kuinka erottua muista oman puolueen ehdokkaista. BB myös muistutti, että menossa on BB:n toiseksi viimeinen viikko ja onnistunut kampanjointi voi olla voitokas myös BB:ssä.

Illalla asukkaat pääsivät jälleen pelaamaan Buzz-musiikkitietovisaa. Tänään oli vuorossa semifinaalit, johon oli tiensä selvittäneet Petri, Marika, Eetu ja Noora. Tällä kertaa peli pelattiin hieman eri tavalla ja jokainen sai vastata yksitellen pelin esittämiin kysymyksiin. Asukkaat kommentoivat kysymyksiä vaikeiksi.

Semifinaalin voittajalle oli luvassa huikea yllätyspalkinto, sillä päivän paras saisi puhelun ulkomaailmasta päiväkirjahuoneesta. Asukkaille palkinnosta ei kuitenkaan kerrottu etukäteen. Lisäksi semifinaalinelikosta tulisi karsiutumaan yksi huomiseen finaaliin.

Musiikkitietovisa on asukkaiden rinnakkaisviikkotehtävä, joka vaikuttaa osaltaan varsinaisen viikkotehtävän onnistumiseen. Tiistaisen semifinaalin voittoon eteni lopulta Eetu. Hänen kanssaan finaaliin etenivät myös Marika ja Noora. Alkukarsintojen paras, Petri, putosi pelistä.

Noin tunti semifinaalin päättymisen jälkeen BB ilmoitti illan tulokset. BB julisti Eetun voittajaksi ja kutsui Eetun hakemaan voittonsa pk-huoneesta. Tamperelainen vietti pitkän tovin Isoveljen luona, joka pisti asukkaat spekuloimaan, minkä palkinnon Eetu saisi. Vain muutamia minuutteja ennen Eetun paluuta talon puolelle Noora heitti, että mitä jos Eetu on saanut soittaa puhelun.

Pian tämän jälkeen BB kutsui asukkaat sohville ja Eetu tuli pk-huoneesta sohvaryhmän eteen. Eetu sai kertoa muille asukkaille saamastaan puhelusta. Eetu kertoi, että puhelimessa oli hänen kaverinsa. Kaveri oli kertonut, että ulkomaailmassa on kaikki hyvin, eikä tarvitse äidin reaktiota pelätä. Tieto rauhoitti Eetua, joka oli pelännyt äidin suuttuneen hänelle.

Suurin osa asukkaista oli iloisia Eetun puolesta. Niko N. oli sen sijaan mietteliään oloinen jo ennen Eetun palkinnon paljastumista ja sama olotila jatkui paljastumisen jälkeen. Niko N. ei paljon jutellut Eetun tultua pk-huoneesta. Taisi hänen mielessään olleen vielä viimeviikkoinen tyttöystäväepisodi.

Varmasti Niko N. olisi halunnut soittaa Sofialle. Viime viikolla tuli puheeksi, että jos joku saisi mahdollisuuden soittaa, antaisiko sen mahdollisuuden Niko N:lle. Tällaiseen toimintaan olisivat lähteneet ainakin Elisabet, Marika ja Noora. Eetu olisi halutessaan voinut antaa puheluoikeuden jollekin semifinalisteista, muttei eilen pudonneille Niko N:lle, Elisabetille tai Ninolle.

Aika nopeasti tilanne talossa palautui normaaliksi, eikä asiaa paljon pohdittu. Pikku hiljaa väsähtäneiden asukkaiden ajatukset kääntyivät jo iltatoimiin ja nukkumaan menoon.

Lue lisää:
Päivätehtävä: Vaalikampanja puolueelle ja itselle (Subin BB-nettisivut)
Asukkaat jaettiin puolueisiin, viikkotehtävässä politiikkaa (15.11.2010)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.