Viikkotehtävä jatkuu yhä, rinnakkaisviikkotehtävä epäonnistui

Asukkaiden rinnakkaisviikkotehtävä tuli päätökseensä tänään iltapäivällä. Rinnakkaisviikkotehtävä tuomittiin epäonnistuneeksi, mutta varsinainen viikkotehtävä on yhä kesken.

Maanantaista asti asukkaat ovat suorittaneet Kansainvälinen asukasvaihto -viikkotehtävää, jossa heidän on tarkoitus esitellä väärää, mutta uskottavaa Suomi-kuvaa tulevalle asukasvaihdokille. Varsinaisen viikkotehtävän rinnalla on kulkenut rinnakkaisviikkotehtävä Älkää huomioiko outouksia.

Rinnakkaisviikkotehtävässä asukkaiden ei pitänyt välittää kaikesta oudosta, mitä talossa tapahtuu tavallisten asioiden lisäksi. Taloon oli toimitettu paljon seksileluja, joita oli päiväkirjahuoneen ovessa, asukkaiden sängyissä ja lattioilla. Lisäksi BB teki taloon erikoisia kuulutuksia.

Asukkaat eivät saaneet huomioida näitä millään tavalla, kuten kosketella, siirtää tai puhua niistä, nauramisesta nyt puhumattakaan. Pokan pitämisessä oli suuria vaikeuksia, eivätkä asukkaat malttaneet olla koskettelematta esineitä. Etenkin maanantaina asukkaat jopa kolusivat keittiön kaapit etsien outouksia.

Suurimpia haasteita aiheuttivat nuket ja patjat, jotka oli laitettu asukkaiden sänkyyn. Esimerkiksi Eetu suorastaan esitteli sänkyynsä ilmestynyttä "miesbarbaraa" ja koko makuuhuone nauroi nukelle. Nino oli myös innoissaan esittelemässä sänkyynsä ilmestynyttä punaista muovilakanaa, eikä rinnakkaisviikkotehtävän ideaa tunnuttu sisäistävän.

Torstaiaamuna BB kiristi ruuvia, kun taloon oli ilmestynyt jättikokoinen tipu, joka esitti munasta kuoriutunutta Vipaa, jota asukkaat olivat säilyttäneet keittiön kaapissa. Etenkin Elisabetille ja Ninolle se on ollut silmäterä ja he ovat säilyttäneet ja "hautoneet" sitä ajatuksena, että siitä kuoriutuisi oikea tipu. Muna oli perua Farmi-viikkotehtävästä, jossa tehtäväalueella ollut kana muni sen.

Taloon tulleen tipun huomioitta jättäminen oli noin puolelle porukasta mahdotonta. Eetu pelästyi tipua, Elisabet juoksi karkuun ja nimitteli sitä Vipaksi ja Nino vain katseli ja naureskeli tipun menoa silmät suurina. Tipu oli talossa noin kymmenen minuutin ajan, kunnes poistui pihalta tehtäväalueen oven kautta.

Torstaina iltapäivällä BB kutsui asukkaat sohvalle. BB ilmoitti asukkaille, että rinnakkaisviikkotehtävä on päättynyt. Samassa ilmoitettiin sen tulos. Televisio meni päälle ja siellä näytettiin asukkaiden tekemiä virheitä, kun he huomioivat outouksia. Videon jälkeen BB kuulutti odotetusti rinnakkaisviikkotehtävän epäonnistuneeksi.

Heti tuloksen julkistamisen perään BB ilmoitti myös, että varsinainen viikkotehtävä jatkuu yhä. BB ohjeisti asukkaita, että heidän on jatkettava viikkotehtävän puitteissa suunnittelemiensa esitysten hiomista. Heidän on myös pohdittava, ovatko ne tarpeeksi uskottavia ja tehdä tarvittaessa niihin muutoksia. Jos asukkaat saavat asukasvaihdokin uskomaan heidän esityksensä Suomesta, BB tuplaa heidän viikkobudjettinsa.

Asukasvaihto käynnistyy viikonlopun aikana. Vielä ei ole tietoa, koska Suomen BB:stä asukas lähtee vaihtoon ulkomaille, mutta Suomeen vaihdokki saapuu sunnuntaina. Myöskään vaihtoon lähteviä asukkaita tai kohdemaata ei ole julkistettu. Perjantain BB Extrassa on luvattu lisätietoa asukasvaihtoon liittyen.

Viikkotehtävä jatkuu(Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.