Viikkotehtävä onnistui, asukkaat iloitsivat

Asukkaiden maanantaina saama Glamour-viikkotehtävä päättyi torstaina. Iltapäivällä asukkaat saivat kuulla viikkotehtävän tuloksen, joka sai aikaan ilonhetkiä BB-talossa.

Viikon aikana asukkaat olivat saaneet keksiä itselleen roolit ja kehitellä niille taustatarinat sekä olla muotihahmoja muotinäytöksessä ja katalogikuvauksissa. Torstaina ei ollut enää järjestettyä ohjelmaa ja päivä meni lähinnä odotellessa. Asukkaiden ollessa komennettuna pihalle, BB ilmoitti viikkotehtävän päättyneen.

Viikkotehtävä päättymisen jälkeen meni vajaa pari tuntia, kun BB kutsui asukkaat sohville kuulemaan viikkotehtävän tuloksen. Riemu repesi, kun BB ilmoitti viikkotehtävän onnistuneen. Asukkaat innostuivat riehakkaisiin jebou-huutoihin. Onnistuneen viikkotehtävän ansiosta asukkaiden uusi viikkobudjetti on 254,72 €.

Ennen tuloksen julistamista asukkaat olivat epävarmoina, onko viikkotehtävä onnistunut. Jälkeenpäin Petri spekuloi, että tehtävä olisi voinut kaatua eiliseen sushi-iltaan. Jani T. oli Petrin kanssa samaa mieltä, että illan aikana ei oikein käyttäydytty asiallisesti Glamour-tyyliin, kun kaikki eivät pitäneet sushista tai wasabia oli laitettu hieman liikaa ja Elisabet ja Noora menivät vessaan yökkäilemään.

Tämän viikon viikkotehtävä oli kuudes onnistunut viikkotehtävä tällä kaudella. Epäonnistuneita viikkotehtäviä on ollut neljä ja lisäksi kymmenennen viikon rinnakkaisviikkotehtävä "Älkää huomioiko outouksia" epäonnistui. Sen sijaan pääviikkotehtävä Kansainvälinen asukasvaihto onnistui.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.